Ziua bună, oameni dragi! În ciuda unor probleme foarte tâmpite de la job, care-mi strică tot zenul, încă mai trag speranțe că totul se va rezolva și încă mai sper la zile bune. În weekend nu am avut chef de nimic, știu că am fost absentă. Sâmbătă am avut program administrativ, iar duminică pur și simplu am zăcut. Iată că am intrat și-n septembrie, deci e timpul pentru retrospectiva de produse consumate și favorite. Multe, puține, bine că sunt, am mai făcut și curat prin ele și i-am dat o sacoșă întreagă vară-mii, că deja se adunaseră și mă ofticam dacă expirau.În materie de produse pentru corp, mă bucur enorm că am reușit să consum 2 creme, și anume cea pentru remodelare de la BioNike și untul de corp cu vanilie de la Thai Spa. Untul e unul din produsele mele favorite all time, chiar e hidratant și intră repede în piele. Săpunul lichid Careline chiar a fost foarte fain și sper să îl mai găsesc. Gelul de duș Andalou a avut un miros citric de-a dreptul îmbietor și chiar mă trezea dimineața! Gelul de duș Vidal a fost, în schimb, cremos și calmant.

La capitolul produse pentru ten constat o îmbunătățire – mai multe măști, mai multe serumuri, am grijă mai mult de el! Se vede că se apropie vârsta de 30, nu? Ei bine, mai am mai bine de 2 ani, dar nu strică să întârzii semnele. La începutul lunii știți că am participat la Galați Beauty Swap #3 și am primit multe chestii faine. De cum am ajuns acasă am început să pun la treabă produsele, așa că exact în acea seară am și desfăcut măștile de la Pielor. Mi s-au părut printre cele mai bune încercate de mine vreodată!

Capsulele Schaebens primite de la Trendline rămân favoritele mele din această categorie și clar nu le-aș schimba cu nimic! Gelul de curățare Sebo Vegetal de la YR îl aveam de multicel și nu mă atinsesem de el, mă bucur că l-am consumat, mi-a plăcut, dar momentan am multe produse de acest gen, deci nu sunt șanse de recumpărare.

Încă un set de dischete demachiante de la Cien, plus multe măști și mostre. Foarte mișto masca anti puncte negre de la Schaebens, deși m-a cam pișcat, dar și cea de lux. Mi-a dat o stare de bine! Șervețelul demachiant de la Paula s Choice a fost destul de fain, dar nu wow. Mostra de cremă de zi de la Andalou mi-a plăcut și știu că mai am una, iar săpunul pentru copii a fost blând cu pielea.

Chiar și Mr. a consumat un mini-deo STR8 Hero și o loțiune după ras de la Old Spice. Foarte nașpa, dacă mă întrebați pe mine, STR8 îi bate la fundul gol și nici nu au reclamele alea tâmpite.

Cam astea au fost produsele consumate în luna august, voi reveni mâine cu favoritele. Am descoperit multe produse și chiar nu mă așteptam să-mi placă atât de multe, dar m-am limitat. Voi ați mai scăpat de ”stocuri”?

38 Replies to “Produse consumate în luna august

 1. Super idee ai avut sa faci o lista cu toate produsele consumate! Recunosc ca m-ai facut tare curioasa in privinta Capsulelor Schaebens. Cred ca o sa le incerc si eu. Multumesc!

 2. N-ai fost prea risipitoare, niste capsulele Schaebens ma tenteaza si pe mine tare mult, sper sa le achizitionez in curand. Vara asta am batut recordul la geluri de dus, sampoane, deodorante.

 3. Nu prea am scapat de stocuri, mai mult de mostre pe care le-am luat cu mine in concediu si doar BB cREAMUL DE LA Yves Rocher e pe terminate si vreau sa-mi iau altul urgent. In rest am de toate cum se spune.

 4. Ai avut ceva spor la consumat produse, bravo.
  Ale mele încă mai au și nici nu mă prea îndur să mă despart de ele.
  Mi-au plăcut capsulele Schaebins dar și măștile.
  Spor în continuare și stay calm, problemele vin și pleacă, tratează-le cu detașare.
  Succes!

 5. Si eu am folosit majoritatea produselor prezentate de tine! Am remarcat si plasturii menstruali de la barza: sunt foarte eficienti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *