Luna decembrie a trecut fără un consum prea mare. Câteva noutăți, rutină schimbată, poate tocmai de aceea am renunțat la unele produse ce le foloseam pentru a încerca altele. Nu pot spune că a fost o lună wow din punctul de vedere al produselor pe care le-am aruncat, dar sper că anul ăsta va începe mai promițător. Hai să vă arăt în mare ce anume a ajuns la gunoi.

Gelul de duș Gingerbread Cookies de la I Love Cosmetics a fost parcă o idee mai reușit decât varianta cu zmeură, care a fost prima încercare de la ei. Chiar mi-a plăcut, miroase demențial. Doar sub duș, a se înțelege. Crema pentru sâni de la Vivanatura a fost folosită când și când, adică atunci când mi-am amintit. Poate de asta nici nu am rezultate notabile. La fel și cu crema pentru masaj anticelulitic. Grijă mare cu ea, pișcă! Gelul intim de la Avon e folosit frecvent, e unul din produsele mele favorite de la ei. La fel și deodorantul Rexona men, e the best! Am folosit deja una din cremele din Calendarul de Advent de la Essence, chiar a fost faină rău. La fel și mostra Yes, I am! de la Cacharel. Delicios!

Produsele pentru păr sunt mult mai puține de data asta. Nu am consumat decât un șampon Pantene în variantă travel size, un șampon uscat Batiste în același gramaj, și o vopsea temporară de la I Love Revolution. Produsele I Love Revolution au cam fost descoperirea anului! Cel puțin pe variante pe care nu le cunoșteam.

S-a dus și exfoliantul chimic de la Elemis, cu extract de papaya, care mi s-a părut genial. Nu degeaba sunt cosmetice de lux. Am aruncat și un balsam de buze Cimmerin, dar și unul cu argan de la Bottega Verde. Mirosul lui e de-a dreptul insuportabil….

Din categoria random, avem din nou șervețele, bețișoare de urechi, un burețel de fond de ten Ebelin, luat din Dm, dar cu forma căruia nu m-am înțeles… dar și o lumânare parfumată de la DW Home. Le ador! Și pe acestea le trec drept descoperiri ale lui 2019. O să fac un top cât de curând!

Puține lucruri, dar esențiale! Urmează și un top al anului, și un articol despre calendarul Essence, plus alte câte ceva despre anumite produse. Am planuri mari! Voi? Ce-mi puteți spune despre anul ce a trecut?

2 Replies to “Produse consumate în luna decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *