Este penultima zi din an, așa că nu puteam să ratez postările cu produsele consumate și cu favoritele lunii decembrie, și posibil și ale anului. Văzând cutia am cam strâmbat din nas, păreau puține recipiente goale, dar când le-am pus cap la cap, eu ieșit mai multe!

Toate gamele posibile, am reușit să consum încă două produse din proiectul Finish 6 by Christmas (despre care puteți citi aici), deci zic să trecem la treabă!

Am avut un pachet de mostre de creme de față de la Sanct Bernard din Germania, mi s-au părut foarte bune! Mai un mic recipient, de 15 ml, care e încă în uz. Pentru diverse probleme, cu diverse plante..nu ne-au deranjat pielea deloc.

S-au dus și ultimele produse din gama Apidermin Lejer, respectiv laptele demachiant, crema de zi și cea de noapte. Crema de noapte chiar aș vrea s-o recumpăr, mi-a plăcut maxim! La capitolul demachiere mai am de încercat câte ceva. Iar crema de zi uit mereu s-o aplic!

Cum mâna mea m-a zăpăcit până aproape de Crăciun, am consumat și gelul Rumalaya, dar și o boabă de Nurofen care-o mai aveam prin casă. Rumalaya trebuie recumpărat. Nurofenul nu!

Produsele de la Elemental primite spre testare au făcut treabă foarte bună. Le-am folosit pe post de loțiune tonică, fără să le amestec cu nimic și pot spune cu mâna pe inimă că apa de trandafiri a fost preferata mea!

În decembrie n-am consumat decât un gel de duș Palmolive (să fie oare pentru că am trei deschise ???), dar am reușit să termin și crema de mâini cu mușețel din cutia Pick N Dazzle (nu mai vreau ever așa ceva!), și un deodorant Rexona Men.

Din categoria altele, faceți cunoștință cu aromele ce mi-au înseninat zilele: Glade cu măr și scorțișoară și uleiul cu aromă de lămâie. Acum am trecut la lumânări, am evoluat 😀

La capitolul machiaj n-am consumat decât mascara ScandalEyes Rockin Curves de la Rimmel (care va fi trecută în favoritele anului), și am decis să arunc perlele Dancefloor Diva de la Avon pentru că le am de…nici eu nu mai știu de când le am, așa că de ce să risc?

Pasta de dinți Pearl Drops Smokers n-a fost, din păcate, bună pentru noi, așa că a ajuns fix la coș! Sângerările gingivale au continuat, cât despre albit…nu s-a văzut nici urmă de el! Drept pentru care am optat pentru pasta de dinți sensibili de la Himalaya.

Cam atât pentru anul acesta, mâine e posibil să fac postarea cu favoritele, s-ar putea să mai fie și ceva shopping…who knows? 😀 Zi bună și frumoasă să aveți!

4 Replies to “Produse consumate în luna decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *