Ziua bună, oameni frumoși! Nu o să încep scuzându-mă că februarie a fost scurtă și din cauza asta nu am așa multe produse consumate, ci o să vă spun pe șleau – nu am mai avut chef să mă ocup de mine! A fost o lună moartă, dar nu știu să vă spun de ce. Abia pe final de februarie am avut un pic chef de machiaj. În rest, creme și atât. Am făcut și un pic curat prin produse (din nou, da), și am decis să donez o parte din ele vară-mii. Vă arăt eu ce și cum. Curând vor mai urma și concursuri, ca să mai scap de produsele pe care nici măcar nu le-am deschis.

După cum vă spuneam, la capitolul îngrijire stau relativ ok. Da, cremele se consumă mai greu, dar am reușit cel puțin să termin loțiunea tonică de la Eveline Cosmetics. E un produs foarte bun, am fost mulțumită de el. Masca de la Lidl, marcă proprie, Cien, a fost extrem de revigorantă. Mai am încă 3, una tot așa, iar celelalte două cu rodie și acid hialuronic. Urmează și ele. Seara e mai complicat cu cheful…. Plasturii pentru puncte negre de la Balea sunt omniprezenți, vi-i arăt de fiecare dată.

Produsele pentru corp sunt tot în număr de 3 – gel de duș și scrub Dermacol, cu arome minunate și texturi de poveste, plus loțiunea intimă de la Carefree, pe care am mai folosit-o și în trecut.

Random, am mai consumat două lumânări DW Home. Am vrut să mai fac o comandă, dar mai am una și sper să mai țină până trece iarna, cel puțin teoretic. Plus, am aruncat ultimul VIPoo. Nu m-am omorât după el, dar nah… de miros frumos în baie.

Și Mr. a fost harnic luna asta și a consumat atât un deodorant, cât și un after shave de la STR8, dar și apa de gură de la Apidava, pe care o agreează cel mai mult. Eu nu o suport, mi se pare prea mentolată.

Am ajuns și la produsele pe care le donez – 6 din ele sunt de păr. O dată ce mi-am scurtat părul, nici nu am mai băgat mare lucru în el. Adevărul e că o dată ce te tunzi, rezolvi majoritatea problemelor. Deci nu mai am nevoie de seruri și nebunii. Am mai pus aici și spumantul cu eucalipt, care se folosește doar în apă călduță, atunci când simți că te prinde răceala. Eu nu pot sta în baie, fac mereu doar duș, mă ia răul de la căldură. Deci, folosit 0.

Cam acestea sunt produsele consumate în ultima lună calendaristică de iarnă. De acum, să vedem ce ne rezolvă primăvara! Că și iarna doar iarnă nu a fost….

18 Replies to “Produse consumate în luna februarie

 1. Produse multe și foarte bune ai avut ! Nu am încercat nimica din aceste produse prezentate ,dar sunt convinsă că sunt minunate !

 2. Cum? Ai donat balsamul ala magic de la Anian? Eu l am consumat zilele trecute, și îmi pare asa de rău, sper sa reușesc sa îmi iau altul imediat.,ca mi e lene sa stau cu măștile sau balsamurile obișnuite câte 2,4 minute 😂 As încerca plasturii pentru puncte negre, par interesanți, și apa de gura mentolate.

  1. eu nu le mai folosesc pentru ca la parul scurt combinat cu fire ultra subtiri… le pleosteste instant. si ma enerveaza!

 3. Am si eu cateva produse de ingrijirea parului pentru ca imi cumpar constant diverse. Te invidiez ca nu ai nevoie de ele doar ca parca nu cred ca mi-ar sta bine cu parul scurt 🙂

 4. Hai că nu sunt chiar puține produsele consumate.
  Apa de gură o folosesc și eu, îmi place mult și mi se pare forte bună.
  Succes pentru luna următoare! Sigur va fi mai bună decât februarie.

 5. Produsul acela pentru igienă intimă îmi place și mie la nebunie! Chiar mi-ai amintit să îl recumpăr și eu!
  Apoi, mă ți de 100 de ani să cumpăr și eu acei plasturi pentru puncte negre de la Balea și mereu uit… 🙄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *