Ziua bună tuturor! În ultima perioadă nu am prea încercat chestii noi, mai mult am mizat pe cele pe care deja le aveam, ca să mai consum din ele. Am prostul obicei de a-mi lua multe chestii deodată, iar apoi să uit de ele și să iau altele. De acum cred că o să schimb asta și o să iau ceva doar în momentul în care rămân fără acel tip de produs. Singurele la care mai fac stoc sunt gelurile de duș și săpunurile lichide, acolo da, iau mai multe dacă sunt la preț ok, că se consumă orice ar fi. În rest, pot spune că la nivel de shopping am fost tare cumpătată în ultima perioadă. Mai puțin că e mai bine!

Nici la capitolul consum nu am făcut exces, am folosit cam ce e musai, chiar mă gândeam că nu m-am mai machiat deloc. Ar trebui măcar o linie de tuș și un rimel zilnic, că nu mi-ar lua mult. Și chiar și la sală, rezistă. Să vă arăt ce s-a consumat în luna februarie și îmi spuneți voi cum vi se pare.

Produse pentru ten

Aici bate vântul. În afară de serul de la Catrice, altceva notabil nu am. Inițial mi s-a părut că mai mișscă și el ceva, dar la final parcă nu m-a mai dat pe spate. Mi-au plăcut mostrele de ser Korika, însă nu aș prea da banii ăia. Cel puțin nu acum. Plasturele pentru frunte l-am luat de pe Shein parcă. Nimic wow. Sper ca luna asta să consum gama de la Elmiplant, că am acolo cremele și apa micelară. Mai repede se duce serul, din nou.

Produse pentru corp

Mi-au plăcut gelurile de dus Yves Rocher. Na, cui nu îi plac? Pe lângă cel cu cafea, cel cu alge mi s-a părut demențial! Săpunurile lichide de la Carrefour și Hygienium le-am combinat într-o singură sticlă, nu mă prea interesează mirosul atâta timp cât își face treaba. Pasta de dinți Lacalut e ok, însă parcă tot Parondontax mi se pare mai ok. Loțiunea intimă de la Avon o preferam cu pompiță dozatoare. Bețișoarele de urechi nu sunt sănătoase, dar na…. tot le folosim.

Produse random

Nu am mai ajuns la Lidl să iau șervețele, am luat de la Profi. Mai bune, mai groase. S-au consumat multe suplimente – vitamina C, vitamina D, silimarină și complex de B-uri. Ce pot să zic, parcă m-am îndopat iarna asta. Și tot parcă sunt mereu obosită și răcesc des. Nu pot să pricep… mna. Nu sunt toate aceste suplimente ale mele, totuși. Stați liniștiți, nici nu iau fără măsură.

Cam acestea au fost produsele consumate în februarie. Zic că se vede ultima lună teoretică de iarnă. Suplimente, produse de îngrijire corporală… nimic wow. În martie promit să încerc să mă machiez, poate reușesc să termin și ceva pe make-up. Voi ce produse faine ați descoperit de curând? Parcă m-ar tenta o recomandare, ceva.

2 Replies to “Produse consumate în luna februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *