Dacă pe la jumătatea lunii mi-era teamă că nu reușesc să umplu cutia cu recipiente nici pe sfert, pe 31 ianuarie, când am tras linie, am constatat că am făcut treabă bună și de data asta. Nimic nu mă încântă mai tare decât să văd că găsesc o utilizare tuturor produselor pe care le achiziționez. Prima lună a lui 2016 nu a fost foarte generoasă cu noutățile, ba mai mult am continuat să folosesc produsele consacrate, cu care mă înțeleg bine. Nu știu dacă au fost 2-3 produse nou apărute în posesia mea, dar hai mai bine să vă arăt ce ”goliciuni” am avut.

IMG_20160130_123256Produsele pentru corp nu au fost prea multe față de alte dăți, miniaturile pe care le-am avut m-au împiedicat să consum un gel de duș în totalitate. Uite-așa s-au dus la gunoi mini Nivea Creme Soft, mini Balea cu lime și aloe vera, mini Nivea sub duș. Gelul de la Balea are un miros frumos, fresh, dar cel Nivea sub duș m-a fascinat cel mai mult. Eu am avut și recipientul full size, dar nu-mi aduc aminte să fi mirosit așa bine. Aduce un pic a cocos… Loțiunea intimă Jessa de la Dm a fost așa și așa, sub cea de la Apidermin. Mini crema de mâini cu mușețel de la Balea a fost printre preferatele mele luna trecută, mi-a hidratat mâinile foarte bine. Deodorantul Fa a fost ok, dar n-a protejat ca cel de la Rexona, de exemplu. Mr. a reușit să consume și el un mini deodorant Nivea men și gelul de duș Nivea Cream Care în versiunea de 500ml. Trage de el de o eternitate!

IMG_20160130_123407 IMG_20160131_223059La capitolul produse pentru păr am folosit trei cutii de vopsea săptămâna asta. Cea de la Palette e de azi-noapte, dar o să vă povestesc mai multe zilele astea despre ”experimentul” meu. Vopseaua Loncolor Natura e ok, la fel, zilele astea urmează un studiu mai amplu. Balsamul de la Kallos nu mai are nevoie de prezentări, e singurul pe care-l tot cumpăr de câteva luni. Am folosit și un mini șampon cu vanilie de la Balea – not so impressed.

Trecând la altele, pot să vă spun că am iubit parfumul Today In Bloom, a fost printre preferatele anului trecut. Am folosit și două măști Balea, dar și un gel de curățare destul de făinuț, tot de la ei.

IMG_20160130_123338Apa de gură Colgate e nelipsită din gospodărie, fie că e vorba de cea albastră sau de cea mov. N-avem preferințe! Mi-a plăcut mult pasta de dinți Theramed, din Calendarul de Advent de la XXL, dar n-am reușit să scot tot din ea. Pasta Blend-a-med nu m-a impresionat. Am dat la gunoi 3 oje foarte vechi – știu că pe cele două de la Avon le-am mai amestecat, le-am pus acetonă… le-am făcut praf! Iar cea gălbuie hidoasă făcea parte dintr-un set de french (eu și ideile mele).

IMG_20160130_123107Din categoria ”multe și mărunte” menționez tarta Yankee, pe care am aruncat-o mai mult de 3/4, nelipsitele șervețele Frotto, bețișoarele de urechi de la Carrefour, o sticlă de spirt (răceala m-a făcut să am nevoie), două bombe de baie de la Balea (destul de mișto), șervețele umede de la Frotto și o rezervă parfumată Air Wick.

Cam astea au fost produsele pe care le-am consumat în prima lună a anului. Acum trag de o cremă de față pe care sper să v-o pot arăta luna viitoare, pentru că mai am încă vreo 3-4 la rând și vreau să mă apuc de ele până să expire. Să vedem ce reușesc să fac. Voi ce produse ați mai consumat? Avem chestii comune? Zi faină să aveți!

4 Replies to “Produse consumate în luna ianuarie

  1. Apa de gura o folosesc cand imi amintesc,nu ii vad farmecu,is eu mai batuta in cap :-)))
    Gelul intim l-am cumparat din It, daca nu era cu menta nu cumparam deloc,pana la el nu am mai folosit nici unu,tot asa ca nu ii vedeam rostu :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *