Ziua bună tuturor! Bine ai venit, august, sper să treci repede, că mie mi s-a luat de vară, eu vreau să vină răcoarea și vremea mai suportabilă. În luna iulie am apucat și câteva zile de mare, mi s-au cam terminat produsele de îngrijire și am așteptat evenimentul de la Iași, ca să nu mă supraîncarc iar cu produse. Dat fiind faptul că am schimbat un pic rutina de îngrijire, s-a și văzut pe fața mea. Posibil să fie și de la prea multă căldură, e adevărat și asta. Dar momentuan încep să îmi revin. Cât de cât. Azi vă arăt produsele pe care le-am consumat în luna iulie, destul de multe pe parte de ten și corp. Da, te speli cam de 10 ori pe zi la 40 de grade. Cel puțin eu așa sunt…

Produse pentru ten

Aici pot spune că m-am împăcat super bine cu tonerul Clearskin de la Avon, deși are alcool în compoziție. Cred că o să comand mai multe, să am. Usucă coșurile și chiar mă înțeleg bine cu el, nu mai am erupții de niciun fel. Mi-au plăcut și produsele Saffee – tonerul, fiolele și apa micelară. Mai am un bifazic de la ei, dar de la el mă ustură ochii foarte tare. Crema cu vitamina C de la Avon e o altă bilă albă pentru ei. Nici crema de la Nomasvello nu a fost rea, am folosit-o seara. Serul Renewal Power a fost genial, mai vreau!!! Masca bubble de la Eveline nu e rea, dar nici genială. În rest, câteva mostre de la Cerave, care a fost cel mai bun prieten al meu la arsurile solare.

Produse pentru corp

Am adus din nou în prim-plan loțiunea autobronzantă de la Ziaja, îmi place la nebunie. Cu produsele Tesori mă împac foarte bine, dar cel mai mult îmi place parfumul din gama White Musk. Gelul de duș e ok. Mi-a plăcut mult gelul de duș cu mango de la Avon, miroase foarte fresh. Și scrubul de la Taiga Siberica e foarte ok! Cerave, la fel, rămâne my love.

Produse random

Am terminat încă un borcan de calciu, Mr. e mai mult responsabil pentru el. La fel și pentru after shave-ul de la STR8.

Am și două produse pe care nu am reușit să le consum. Este vorba despre primerul de la Essence, care s-a întărit deja și nu îl mai pun pe față după atâtea luni. Am avut și un ser pentru gene și sprâncene de la Rimmel, însă nu am reușit să mă țin de el.

Cam acestea au fost produsele pe care le-am consumat în luna iulie. August, fii blând! Și cu mai puțină căldură!

5 Replies to “Produse consumate în luna iulie

  1. Ai fost hărnicuță, în afară de produsele Cerave și șpray-ul de la Ziaja n-am folosit altceva! Nici eu nu mă-mpac cu călduriliii, vreau să vină toamna cu vremea mai răcoroasă!

  2. Știi, pe de o parte înțeleg obsesia de a te spăla de 10 ori pe zi când afară sunt 40 de grade Celsius, nu știu cui îi place mirosul acela de transpirație împuțită, pe de altă parte nu știu cât e de sănătos să abuzăm atât de mult de ritualul spălării (adică să faci 10 dușuri pe zi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *