Ziua bună, oameni frumoși! Astăzi vorbim despre produsele consumate în luna iulie. Am început deja ultima lună de vară, deși presimt că după termometre, sigur va dura și în septembrie, cel puțin. Personal, abia aștept luna octombrie, când lucrurile încep să se mai liniștească și să se mai răcorească. Dar până atunci mai e și zic să ne bucurăm de fiecare zi, indiferent de anotimp. Pentru luna iulie am câteva mostre, produse travel-size, dar și câteva full-size și diverse măști. Nu multe, însă suficiente. Încă mă chinui să consum uleiurile de bronz, însă nu am ajuns la plajă decât o dată. Însă hai să vă arăt, mai bine, ce și cum.

Produse pentru ten

Am consumat dischetele demachiante de la Hygienium, pe care le-am folosit câte două, fiind foarte subțiri. Acum am trecut la cele reutilizabile, cred că deja facem risipă prea multă. Am consumat și crema de la ImarSkin, care mi-a plăcut enorm, însă o singură obiecție aș avea – nu merge folosită complet. Rămâne puțină pe fundul borcanului, să zic așa, pompița nu ajunge. Dar ca și ingrediente și efect, mi-a plăcut.

Big like pentru crema de ochi de la Avon, mi s-a părut tare faină. La fel și pentru mostra de la Biotherm, a fost o cremă de curățare, nu mi-am mai simțit tenul așa cu niciun produs. Big like și pentru mostrele de gel de curățare de la Cetaphil.

Mostrele Vichy mi-au plăcut, mai am două mini serumuri de la ei, iar buretele nu mai știu de unde e, însă a făcut treabă bună. Șervețelele demachiante Senzate au fost ok, la fel și plasturii de ochi luați din Kaufland. Nu mi-a plăcut masca pentru buze, cădea, mi se pare ciudată.

Produse pentru corp

Aici nu este produs care să nu îmi fi plăcut. Șosetele Parasoftin sunt geniale, lasă picioarele suuuuuuper hidratate. Deodorantul Borotalco e aliatul meu vara, însă acum l-am luat în varianta stick. Șervețelele intime Barza sunt foarte utile, la fel și spray-ul Autan. Gelul de duș Nivea e o plăcere în duș! Scrubul cu verbină de la Hera Medical e genial, parfumează pielea, o lasă hidratată și curată!

Produse pentru păr

Șamponul de la Keen Strok mi-a plăcut foarte mult și continui să cred că acest brand mi se potrivește maxim. Vopseaua iO Planet a fost utilizată prima oară, însă chiar cred că mi s-a potrivit. A ieșit o culoare faină.

Produse random

Am început să iau acid folic, însă îmi e greu să mă țin de el, uit. Poate aveți voi idei ca să nu îl mai sar.

Odorizantul de cameră de la Infinite Love a fost cel mai grozav pe care l-am avut până acum! Restul sunt o minciună. Acesta chiar se simte în toată cameră și parfumează plăcut.

Cam acestea au fost produsele din luna iulie, sunt curioasă voi ce ați consumat. Plaja a fost departe de mine, nu s-a legat, așa că nu am reușit să folosesc atât de multă cremă sau ulei. Nici nu știu când și cum voi mai merge, așa că…. Greu! Zi minunată și o lună august cât mai frumoasă!

8 Replies to “Produse consumate în luna iulie

  1. Imi plac mult articolele cu produse terminate. Cred ca doar dupa ce termini un produs iti poti da seama exact daca iti place sau nu.

  2. Și la mine sa consumat câteva ,șampon balsam cele de călcâie și cam atât mulțumim pentru informații 🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *