Ziua bună tuturor! Dacă luna iunie a început cu vreme rece și cu ploi și a ținut-o așa o bună perioadă, acum afară este infern. Pe lângă căldura infernală, bineînțeles că nu aveau cum să nu apară și țânțarii. Deci presimt o lună plină de Autan și de loțiuni de plajă, cel puțin preventiv. Nu de alta, dar pielea mea nu e chiar cea mai ok, ba se înroșește groaznic și chiar nu e cazul să stau la soare fără spf. Până una-alta, momentan mă bucur de autobronzant, cred că mi-ar mai trebui un recipient, să mai prind puțină culoare. Dar până la plajă, să vă arăt ce anume am consumat în luna iunie.

Produse pentru corp

Mr. a avut primit de la BuzzStore un gel de duș 2în1 de la Head&Shoulders. A fost ok, mi-a plăcut și mie, mai ales că e mentolat și răcoritor. Nu l-am încercat pe păr, însă pe corp a fost ok. Gelul intim de la Avon e nelipsit din baia mea, e ok, își face treaba. Am avut anul trecut deodorantul Borotalco, însă în varianta clasică, și a fost genial. Doar că versiunea cu Lime, Citrus, ce e asta verde, nu e ok. Nu a părut să facă treabă prea bună. Am terminat în sfârșit loțiunea anticelulită de la Nomasvello, dar clar nu e cazul să aștepți minuni de la creme de genul. Apa de gură Colgate e ok, însă cam înțepătoare, deși parcă zic că nu are alcool.

Produse pentru ten

În sfârșit am început să folosesc mai multe măști! Mai am doar una de tip șervețel, apoi mă bazez pe cele la tub și la borcănel pe care le am. Cea cu unicorn e luată de la Sinsay și chiar a fost tare faină. Plasturii Balea sunt cei mai buni din ce am încercat. Crema de la Avene cu spf 50 a fost ok, însă tot mai bună a fost cea de la Vichy.

Produse pentru păr

Doar șamponul Ganrier Botanic Therapy cu ceai verde și eucalipt. A fost ok, e creat pentru păr gras, curăță, dar nu e wow. Tonerul pentru păr blond de la Revolution Makeup e genial, mai am două recipiente albastre.

Produse de make-up

S-a mai dus un burețel de make-up, mai sunt o mulțime, totuși, în punga de la Nyx. Am terminat în sfârșit și baza de machiaj de la Essence. O am de ceva timp, dar a fost foarte bună!

Produse random

Dischetele demachiante Cien sunt cele mai ok din câte am încercat, luasem ceva ultima oară de la Kaufland și mi-am blestemat zilele. Am continuat cu suplimentele Astenor și Floralaise și chiar au fost ok.

Cine are nevoie de odorizante super mișto, să aleagă Eyfel – bețișoare, și Sano – spray. Excelente!

Cam acestea au fost produsele consumate în prima lună oficială de vară, care a fost destul de capricioasă. Să vedem ce ne rezervă timpul de acum încolo! Voi cu ce vă delectați în ultima perioadă? Ceva descoperiri interesante?

12 Replies to “Produse consumate în luna iunie

  1. Super faine produse,dintre toate doar gelul pentru igiena intimă de la Avon îl folosesc și eu ,de dischetele demachiante Cien o să le cumpăr și eu cu prima ocazie ,imi plac în general produsele Cien din LIDL îmi fac mereu aprovizionare cu ele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *