Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă prezint pe scurt produsele consumate în luna mai. Au fost foarte puține, nu am avut chef nici de machiaj, nici de parfumuri, iar asta se vede. Am început produse noi pentru ten și corp, cel mai probabil de luna viitoare o să încep să și consum din ele. Nu am reușit să fac decât două poze, atât de puține lucruri sunt, dar am zis să vi le arăt oricum.

Produse pentru corp

Aici o să menționez deodorantul Rexona Men în formula nouă, care e deja la a doua recumpărare. Pur și simplu e genial și face față pe temperaturi mari. Scrubul de la I love cosmetics cu mango&papaya mi s-a părut genial, miroase bine și exfoliază blând. Mi-a plăcut mult și masca pentru mâini de la Korika

Gelul de duș de la Avon nu e wow. Curăță, miroase și atât. Loțiunea intimă Cien mi s-a părut prea apoasă. Pasta de dinți GennaDent Junior e ok, dar se simte argila 😀 Apa de gură Elmex e reușită, îmi place că nu are alcool.

Produse pentru ten & random

Măștile pentru ten de la Korika sunt chiar ok, mă împac bine cu ele, dar cred că le-am folosit pe toate pe care le aveam. Șervețelele Cien sunt nelipsite, au scopuri multiple. Crema depilatoare facială de la Avon e songura pe care o folosesc de ani buni. Plasturii pentru nas de la Balea sunt ok, însă nu fac minuni și chiar mă gândeam să mă duc la un tratament mai amplu… Crema Cerave e genială și chiar mi-am luat un borcan mare, de 340 g, o să am nevoie de muuuultă o dată cu dermatita atopică cu care m-am procopsit.

Luna asta chiar au fost puține produse, însă mă bucur că am reușit să mai termin din ce aveam ”pe stoc”, să zic așa. Nu mai am prea multe produse desfăcute sau pe care să îmi doresc să le folosesc, însă să nu am când. Sunt cam la zi, mai am doar vreo 2 creme de față, însă le voi dona și pe ele, pentru că le-am desfăcut și e păcat să expire. De produse pentru corp nici nu mai poate fi vorba, nu mă mai risc la creme de când cu problemele, am sesizat că nu e ok neam. Voi ce produse ați mai descoperit?

6 Replies to “Produse consumate în luna mai

  1. E bine să consumăm ce mai avem, astfel evităm risipa.
    Ai încercat oare și plasturii pentru puncte negre de la 7th heaven? Mie mi se par super, mai ales dacă sunt folosiți după duș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *