Bună dimineața tuturor! Am ajuns deja la jumătatea săptămânii fără să fi făcut nimic deosebit, deci zilele trec fără să ne dăm seama cum. Ziua a început cu puțină ceață, dar se preconizează soare și frumos. După-amiază merg la deschiderea unui salon, abia aștept să vă arăt și vouă poze! Dar acum vreau să vă arăt ce produse am consumat în luna martie. Nu-s chiar puține, deci înarmați-vă cu răbdare!

IMG_20160328_193357Mr. are onoarea de a fi consumat primul produs din listă – gelul de duș cu lime și mentă de la Palmolive. Miroase genial!!! Eu am consumat crema anticelulită Cellufight de la Elmiplant, care mi-a plăcut, mi-a încălzit pielea și are review aici. Încă un gel de duș cu cafea s-a dus la gunoi, e ultimul de la Yves Rocher pe care l-am avut. De fapt, nu mai am pe stoc decât un gel de duș Palmolive, atât, ceea ce e destul de grav. Din proiectul Finish 7 by spring, sprayul de corp de la Balea e gata. Ba ca spray de corp, ba ca spray de cameră, uite că l-am consumat.

IMG_20160328_193510Ca produse de păr, am terminat mini șamponul uscat Batiste, care mi-a plăcut foarte, foarte mult, încă un balsam Kallos și keratina lichidă de la Anian (face parte tot din proiect).

IMG_20160328_193542Tot Mr. a mai consumat și un after shave STR8, a fost destul de harnic luna asta. S-a mai dus o apă de gură Colgate (love it!) și am dat la gunoi și roll-on-ul Rexona cu aloe vera. Am consumat ceva din el, dar nu pe tot. Nu mă prea înțeleg cu roll-on-urile, prefer deodorantele de tip spray.

IMG_20160328_193613Am terminat plasturii pentru puncte negre de la Beauty Formulas cu arbore de ceai, care n-au fost buni de nimic. S-a mai dus un săpun Fa, folosim rar săpun solid, dar se mai întâmplă câteodată. Încă o mini pastă de dinți Blend-a-med s-a terminat, dar și o vopsea Directions din setul de 4. O să vă arăt ce a ieșit, deși nu prea pot să surprind reflexiile. Pe păr închis la culoare nu iese cine știe ce.

IMG_20160328_193653Dischetele demachiante de la Lidl sunt cele mai cele, am rămas fără acum și tot uit de câteva zile să-mi cumpăr. Șervețelele umede Frotto de la muncă și șervețelele umede Toujours pentru acasă sunt folositoare în multe cazuri. S-a terminat și setul de lumânări parfumate de la Dm, le am de foarte mult timp, dar acum nu voi mai folosi uleiul parfumat dacă se încălzește, deci altele nu mai iau până în noiembrie.

IMG_20160328_193737Am consumat cutiuța cu balsam Tender Care de la Oriflame și am aruncat baza de fard de la Avon, pentru că o aveam de prea mult timp și căpătase o culoare cam ciudățică. În rest, pe final, câteva mostre – 2 măști de la Balea, un ser Anew, 2 creme Vichy și una de la LOreal.

Acestea au fost produsele pe care le-am terminat luna asta. 2 din ele fac parte și din proiectul Finish 7 by spring, dar pentru el o să fac o postare separată, să țin evidența. Voi ce ambalaje aveți un punga de empties? Zi frumoasă să aveți și caldă!

4 Replies to “Produse consumate în luna martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *