Cine spune că vara ai nevoie de mai multe resurse decât iarna, greșește! Se pare că la mine e altfel. Cum a dat frigul, cum m-am pus pe consumat parcă mai cu spor ca niciodată. Așa a rezultat cutia cu surprize de luna asta, destul de bogată, am făcut și o triere, e adevărat, dar per ansamblu sunt produse folosite de foarte multe ori, cu drag și spor. Așteptați-vă la un articol lung!

IMG_20151101_210538Singurul produs consumat de Mr. din toată cutia a fost gelul de duș Palmolive Aroma Sensations, care nu știu cum l-a ținut atâta timp, dar deh! Bărbații ăștia! Eu am consumat luna asta un gel de duș cu rodie de la Yves Rocher și mult iubitul meu gel de duș-peeling cu măr și scorțișoară de la Balea. Mi-au plăcut ambele, însă cel de la Balea e mai potrivit pentru anotimpul rece.

IMG_20151101_210600Pentru păr am folosit vopseaua Loncolor Natura, care nu m-a impresionat atât de tare, și asta nu pentru că nu a fost culoarea atât de intensă (e de înțeles, pe păr închis la culoare nici nu aveam așteptări foarte mari), ci pentru că s-a dus destul de repede. A strălucit până la prima spălare, apoi am avut un păr cam tern. Loțiunea STOP! Căderii părului a fost cât de cât ok, am folosit-o o vreme în tandem cu șamponul Gerovital, dar nimic deosebit.

IMG_20151101_210641S-a terminat apa micelară de la Garnier și zău că mi-a părut rău după ea, pentru că ne-am înțeles bine, dar trebuie să spun că depresia a durat doar până am întâlnit demachiantul bifazic de la Nivea. M-a ajutat să trec peste. Masca peel-off cu floarea pasiunii a fost prima pe care am încercat-o de la 7th Heaven. Dar despre aceste măști o să vă vorbesc într-un articol separat, că merită! Crema de mâini 2 în 1 de la Balea a fost foarte bună, mi-a plăcut mult, n-am folosit-o ca mască decât de vreo 2-3 ori, dar îmi lăsa pielea foarte fină. Crema de față Alverde, pentru ten sensibil, a fost ok, dar nu m-a impresionat în mod deosebit. Baza de cremă de la Elemental am folosit-o integral în cadrul compoziției și adevărul e că fiind primul meu proiect DIY, mă încântă!

IMG_20151101_210734Deodorantul Rexona men a fost aliatul meu tot sezonul cald. Acum o să folosesc produse pentru femei, pentru că nu mai e cald și nu mai e pericol. Dizolvantul fără acetonă de la KillyS m-a mulțumit, dar după ce am trecut la acetona clasică…nu-mi vine să cred cât timp am stat departe de ea. Șterge mult mai repede și mai bine, nu se compară! Apa de gură Colgate e ceva obișnuit în baia noastră, periajul nu e complet fără ea.

IMG_20151101_210841Am terminat lichidul de la Realashes pentru gene mai frumoase și pot spune că sunt foarte mulțumită de el! Genele mele sunt vizibil mai lungi, cu rimelul potrivit par că sunt false, nu mai cad ca înainte… Ce să mai, chiar îl recomand! E un produs pe care l-aș mai folosi. Am aruncat și ambalajele dischetelor demachiante Cien, apărute în locul celor Iseree, și pe ale bețișoarelor de urechi. Am făcut curat în produsele de machiaj și am constatat că fardul The One s-a desprins din cutiuță și arată ciudat, așa că l-am aruncat. Fondul de ten The One îl am deja de un an și jumătate, dar nu îl folosesc. Dacă lucram cu el, era altceva. El nu are nimic, dar eu nu am ce face cu el, așa că ne despărțim în relații bune.

IMG_20151101_210806Din categoria ”Altele”, am strâns spray-ul de cameră cu vanilie de la Dm, care nu s-a potrivit cu aparatul Air Wick sau Glade, așa că l-am folosit ca atare, dar am scăpat de el, în sfârșit (începusem să mă plictisesc de el, îl aveam de vreun an), mostra de dero lichid Ecos de la Shop Organic, uleiul parfumat cu frezii, care mi-a plăcut, dar nu l-aș mai lua, pentru că vreau arome mai intense, mai de Crăciun, dar și lumânările parfumate cu mango, cumpărate tot de prin Dm, care mi-au plăcut, pentru că au avut o tentă de mango, n-au fost chiar chioare.

IMG_20151101_210853Am avut și 3 mostre și le-am dat gata pe toate: serum vegetal de la Yves Rocher, fond de ten L Oreal și bază de la Lioele. Niciuna nu m-a impresionat în mod expres.

Cam astea au fost produsele de care mi-am luat ”La revedere” luna asta. Nu știu cum de s-au nimerit atât de multe, dar e bine că le pot înlocui. Aștept să fac noi descoperiri! Voi ce produse ați consumat luna asta? Avem ceva în comun?

6 Replies to “Produse consumate în luna octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *