Ziua bună tuturor! Am intrat deja în luna octombrie, favorita mea din an. Urmează și ziua mea, răcoarea își face simțită prezența (septembrie chiar a ajuns o prelungire a verii, așa că nu o mai iau în calcul pentru toamnă). Am alt vibe, poate să fie și de la schimbările din viața mea, însă sper ca toate să se așeze cum trebuie. Astăzi vă povestesc ce produse am mai consumat în luna septembrie și cum mi s-au părut.

Produse pentru ten & make-up

Tonerul de la Avon pentru puncte negre, nelipsit din rutina mea. Totuși, luna asta l-am schimbat și sunt tare curioasă cum va merge. Am terminat și crema de la Cetaphil, genială, am folosit-o și pe corp, nu provoacă iritații sau erupții. Serul cu cafeină de la Revolution l-am luat inițial pentru ochi, dar deh, traducerea nu s-a potrivit. Nu e wow. Sincer, nici nu am sesizat să facă ceva diferit. Buretele de make-up de la Nyx e foarte potrivit pentru concealer, am o punguță mai mare. Rimelul Euphoric de la Avon e ok, dar am văzut și variante mai bune.

Produse pentru corp

Parfumul Light Blue este un tester al celui de la Dolce&Gabbana, dar a fost ok. Nu persista cine știe ce, însă cred că aș vrea să îl cumpăr pe cel original. Săpunul lichid de la Avon e ok, la fel și masca pentru picioare de la L biotica. De la Dermacol am avut gelul de duș cu cafea și scrubul pentru expunere la soare. Ok, ieftine și eficiente. Mini deodorantul Dove nu a făcut față deloc pe căldură, doar iarna e ok. Miroase fain, asta îmi place. Roll-on-ul Borotalco men nu mi-a plăcut în mod deosebit, mi s-a părut că miros groaznic de la el. Am avut o crema de corp de la First Aid Beauty, a fost ok cu dermatita mea. Autan-ul e nelipsit chiar și acum, la noi e puzderie de țânțari. Și căldura din septembrie nu a ajutat deloc!

Produse random

Pasta de dinți Parodontax a fost ok, doar ceva din gama lor aleg în ultima perioadă. Tablete efervescente din Lidl pentru Mr., e încântat de ele. Mi-a plăcut foarte mult odorizantul Foresan de la Triodeluxe, mai am puțin din cel cu portocale și scorțișoară și cred că mai iau câteva bucăți. Miroase super! Masca de păr colorantă de la Schwarzkopf mi-a plăcut, însă nuanța e prea închisă pentru dorințele mele actuale, așa că nu am mai folosit-o.

Cam acestea au fost produsele din luna septembrie. După cum ziceam, o prelungire a verii. Nevoie mare de produse împotriva țânțarilor și de deodorante puternice. Voi ce ați folosit? Ați mai schimbat ceva în rutină?

9 Replies to “Produse consumate în luna septembrie

  1. Și eu am consumat câteva produse, parfumul, și șamponul și balsam de la Avon și crema de mâini mulțumim pentru informații.

  2. Ai dreptate, a fost o lună atipică, chiar și din punctul de vedere al consumului de produse. Am folosit creme cu protecție solară și antițânțari, ba chiar și aftersun. Din ce ai consumat mi-au atras atenția produsele pentru corp, masca pentru picioare și gelul de duș.
    Hugs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *