Ca-n fiecare lună, exact cum v-am obișnuit, e timpul să vedem ce produse au ajuns în cutia de ambalaje goale. E deja 2 octombrie și de când am făcut pozele am mai consumat vre 2-3 produse, dar am preferat să le țin pentru data viitoare. Totuși, zic eu c-am mai făcut un pic curat pe acest început de toamnă. Măcar de-ar ține… până ajung să am propriul meu dulap cu cosmetice, și acolo pot să mă desfășor!

inceputCutia mea a fost destul de burdușită, dar am suferit de pe urma lipsei de lumină. La noi nu poți face poze decente decât pe dimineață, cât e soarele acolo. Apoi, te-ai lins pe bot! Dat fiind faptul că locul e poziționat pe est, vă dați seama cam cum stp treaba cu lumina. Dar mai e un pic!

inceput-1Pentru început, să vă arăt cu ce se laudă Mr. – un after shave STR8. Eu am tras de crema de picioare cu lavandă de la YR cât am putut, vedeți că am și tăiat recipientul ca să adun tot ce se putea din ea. Mi-a plăcut tare mult! Când voi mai da comandă, n-o ratez. Gelul de duș Hawaiian de la Lidl îl aveam de mult timp, dar nu știu de ce l-am tot evitat. Mi-a plăcut mult, miroase foarte fain, numai bun pentru zilele calde din septembrie. Gelul intim Bella – nu știu ce să zic! a fost ok, zic eu,, dar nu pot determina dacă a contribuit la o infecție pe care am avut-o…

inceput-2Apa de gură Oral B a fost luată cu un cupon de magazin și m-a convins ca data viitoare să n-o mai iau nici pe gratis! Nu îmi place deloc. Rămân la Colgate, e mult mai ok pentru mine. Șamponul uscat Beauty Formulas a fost de un real folos atunci când m-a pocnit o lene cruntă, iar deodorantul Fa intră pe lista ”Nu-l voi mai cumpăra niciodată”. De ce? N-a făcut față! Fixativul Cien îl am de ani buni, iar dacă tot am primit setul spumă-fixativ de la Nivea, am zis să îl arunc pe ăsta, poate-mi ajunge la creier de când e acolo.

inceput-3Din categoria ”Altele”, vă prezint pentru început vitamina C de pe iHerb, care mi s-a părut genială! Apoi ceaiul Pina Colda de la Arta Ceaiului, a fost super bun, aromat, atât rece, cât și cald! Crema Eqvagel v-am mai arătat-o, pentru noi e mană cerească. Iar Audisprayul e prin dulap de minim 5 ani, din al doilea an al meu de facultate, mai exact, când mi s-a înfundat o ureche foarte nașpa și nu știam ce să-i fac. Era cazul să zboare, nu?

inceput-4S-a dus și ultima vopsea Direction ( :((((( ) și sincer, o să-mi mai comand, chiar dacă nu chiar acum. Șervețelele Frotto sunt la loc de cinste, cele două maști cu shea de la Oriflame au fost ok, mostra de parfum de la Lambert a mirosit demențial, iar pudra sau fondul de ten (ce o fi fost) de la Flormar a ajuns la vară-mea, pentru mine e o nuanță prea închisă.

Să ne bucurăm de un nou început de lună și să profităm ca să ne facem planuri! Eu mă bucur de ultima zi din săptămână, am un feeling că vine o vreme cam urâtă. Așa că vă sugerez să faceți la fel. Weekend fain în continuare!

5 Replies to “Produse consumate la început de toamnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *