Ziua bună tuturor! Weekendul acesta a fost plin de soare, dar și de agitație, însă încet, dar sigur, apuc și eu să scriu mai des pe blog. Azi este despre produsele consumate din luna aprilie. Recunosc, mie îmi plac astfel de articole, îmi e mai simplu să țin evidența, să știu dacă am mai folosit sau nu produsul, dacă mi-a plăcut sau nu. Și mai ales, mă ajută să îmi dau seama ce produse consum mai mult și pe ce anume mă axez. În cazul meu, cred că e partea de skincare. Plus, bineînțeles, obișnuitele geluri de duș și șampoane.

Produse pentru ten

Un singur produs de makeup consumat, și anume mascara The One False Lashes de la Oriflame. Parcă mai mult mi-a plăcut varianta clasică. Plus că asta s-a uscat foarte repede. Tonerul de la Avon îl știți deja, mi-a plăcut mult și serul cu vitamina C de la Makeup Revolution. Am încercat și o mostră de cremă Lancome și una Neom, care avea un miros super pregnant de plante. Nimic wow.

Produse pentru corp

Aici avem clasice – scrub de la Organic Shop, săpun lichid de la Avon, Borotalco original (cei fără aluminiu nu mi-a priit), gel de duș de la Douglas și pasta de dinți Medi Blanc. Ok toate, nu pot să zic că m-a dat ceva pe spate.

Produse pentru păr

Pentru păr nu am consumat decât un mini șampon Bumble&Bumble, care nu m-a dat deloc pe spate, plus vopseaua de păr Igora. Mi s-a părut că Loreal Majirel s-a scumpit cam mult, asta încă e accesibilă la preț.

Produse random

Luna trecută am avut ocazia să încerc și trei produse Bactology și chiar mi s-au părut ok, ajută la tranzit. Nu știu cât de eficiente sunt la slăbit, însă pe parte de digestie, I like them!

Cam acestea ar fi produsele consumate luna trecută. Luna asta am început să mă machiez mai mult, sper să mai reușesc să termin și produse din sfera asta. Am câteva chestii noi pe care abia aștept să le încerc. Hint – produse de la Imar Skin. Să vedem cum vor fi, am așteptări mari! Voi ce produse ați mai consumat, ce ați mai achiziționat?

3 Replies to “Produse consumate în luna aprilie

  1. Oh, cred că săptămâna ce vine o s-o comit ca nevoia la capitolul cumpărături cosmetice, gen cred că i-au pe la vreo 15 lucruri pe puțin, am niște gărgăuni cu gelurile de duș care mi se termină, dar nu voi cumpăra doar geluri de duș. Am multe categorii care trebuiesc înnoite. Și la mine se pare că de multe ori doar mă spăl, la alte capitole trec greu prin produse. Sper să apuc să filmez un haul și să-l urc pe YT.

  2. De cand ma stiu, sunt blonda. Dar blonda rau. De ceva timp, ma vopsesc, dar nu ma mulțumește rezultatul. Pe partea de cosmetice, stau si mai rau: toate sunt pe terminate, nu ma hotărăsc ce as putea lua…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *