Ziua bună și La mulți ani, oameni dragi! Iată că prima zi din 2018 a trecut foarte repede, azi e ultima mea zi liber, de mâine gata. A prins bine vacanța asta, m-am odihnit, m-am plimbat, am profitat de zilele frumoase…. nu-mi pare rău de nimic! Ieri am făcut și recensământul produselor pe care le-am folosit în luna decembrie și am zis că e cazul să le pozez, cât prind lumină bună. Bine am făcut, azi iar e înnorat și destul de ciudat afară. Dar să trec la subiect.

În decembrie am schimbat puțin registrul la păr și am combinat un pic de roșu cu negru albăstrui. Rezultatul? Negru, dar după 2 spălări au început să iasă la iveală niște reflexii mov. Nice! Am terminat în sfârșit loțiunea cu petroleum de la Farmec, am scris aici despre ea. Am aruncat spray-ul pentru volum de la Balea pentru că mai era puțin și oricum nu făcea mare lucru.

Laptele autobronzant de la Gerovital Sun îl am de multicel și mai era cam pe fundul borcanului, să mă exprim așa, deci am considerat că e cazul să îl arunc. Roll-on-ul Cien Sensitive nu e cel mai cel produs, dar pentru sezonul rece, merge. Eu acum profit de ocazie să mai consum din produsele de genul, că dacă temperatura crește un pic, nu mai face nimic față. Mr. termină gelurile de duș STR8 pe bandă și e tare încântat de ele! Și eu am consumat gelul de duș din setul de la Marionnaud, părerea mea aici. Tot de la ei am aut ceva mostre de gel de duș cu rodie, care miroase absolut demențial!

Am încercat și pasta de dinți Sensodyne, dar nu pot spune că m-a dat pe spate, deci încă sunt în căutarea produsului perfect. Am bifat încă un set de dischete demachiante Cien, care rămân preferatele mele. Burețelul din cutia Dm de astă primăvară a fost făcut ferfeniță, dar nu de mine, ci de Aki. Am consumat astfel toți burețeii de make-up pe care-i aveam de la Melkior. S-a terminat și gelul de sprâncene The One de la Oriflame și chiar mi s-a părut un produs ok. Acum l-am schimbat cu ceva de la Essence, dar vedem dacă ne întoarcem. CC Cream-ul de la Cien și-a dat duhul, m-am împăcat bine cu el și aveți păreri aici.

Peria mea luată anul trecut de la Sighet a fost înlocuită! Deși nu avea defecte majore, am luat-o pe cea din Lidl și am renunțat la asta. Tot din Lidl am mai consumat o cutie de șervețele. Am avut și un pachet mic de șervețele umede din Carrefour, dar care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. În camere au tronat două chestii cu lichid și bețisoare care să parfumeze. Cel mare, pătrățos, e din Jumbo și e cu aromă de scorțișoară, îl am din septembrie. A ținut ceva. Dar nu a dat un parfum nemaîntâlnit. Era ceva potolit, și mai ales la început. Acum, mirosul n-a mai fost așa intens. Celălalt recipient e de la Air Wick. Parfum plăcut, dar la fel, mai mult la început.

Mr. a consumat și spuma de ras Gillette, o avea de ceva timp. Am dat gata două siropuri de imunitate, unul cu cătină și unul cu merișoare. Nu știu dacă e doar efect placebo sau nu, dar adevărul e că nu am prea avut probleme cu răceala. Vitamina C cam uitam s-o iau, dar nici nu mă mai complic de acum încolo. Siropul Happy Kids a rămas tot la noi și a fost și el de ajutor. Apa de gură Colgate a fost ultima din stoc, trebuie să merg la cumpărături.

Cam astea au fost produsele consumate de noi în ultima lună din an. Acum încerc să mă concentrez pe produsele de make-up, sper să reușesc să consum din ele mai repede. Voi cum stați la capitolul stocuri?

14 Replies to “Produse consumate în luna decembrie

  1. Am si eu destul de multe produse in special cosmetice cu care ma lupt. 🙂 Dar tot cumpar si iar cumpar. Oricum acum o sa iau o pauza ca au trecut sarbatorile si tentatiile sunt mai putine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *