Ne apropiem cu pași repezi de finalul lunii noiembrie și eu m-am trezit că am uitat să vă arăt ce produse am consumat în luna precedentă. V-am mai spus eu că abia-mi mai văd capul de toate treburile din lume, iar timpul meu liber e aproape inexistent, dar asta mai durează încă o săptămână, nu mai mult. Apoi se mai calmează lucrurile și revin și la postările mele regulate. Până atunci, însă, îmi mai cer o dată scuze și vă arăt repede-repejor ce am consumat eu în mijlocul toamnei.

Gelul de duș de la Elmiplant a fost foarte fain, deși lămâia s-a simțit destul de puțin. Totuși, a fost cremos, a mirosit bine și a fost spornic. Șamponul uscat de la Balea a mirosit a vanilie și a fost cel mai accesibil produs de acest gen pe care l-am folosit până acum. Despre șamponul contra căderii părului de la Gerocossen v-am vorbit aici. Deodorantul Rexona Men e pe listă în fiecare lună, dar de acum am zis că dacă tot vine frigul, să încerc să folosesc și ce mai am pe stoc. Gelul de duș cu lămâi de la Bottega nu face excepție de la caracteristicile produselor de aceste gen. Este foarte bun, miroase bine, curăță, hidratează… ce aș mai putea dori?

Dacă luna trecută v-am spus că gelul de duș și spuma de baie din setul IDC nu le-am agreat, loțiunea de corp a fost chiar faină rău. Mirosea frumos și hidrata intens! Gelul de curățare Himalaya a fost bun, l-aș cumpăra în varianta full-size. Crema de mâini Dairy fun o am din Kendra, am luat-o la reducere și mi s-a părut că semăna cu un iaurt cu afine, cel din Lidl, mai precis. Aceeași consistență, culoare, miros… Exfoliantul cu sâmburi de caise îl am de ceva vreme, mă bucur că l-am terminat! Gelul spumant Stop Acnee de la Gerovital e foarte bun și, folosit în combinație cu restul produselor, ține ”monstruleții” sub control.

Din aceeași gamă cu șamponul, am terminat și masca pentru păr de la Gerocossen. Am început iar să fac experimente cu părul și să încerc culori mai ”de toamnă”, așa că am și o vopsea Palette consumată. Despre măștile Balea v-am scris aici, sunt preferatele mele de acest gen! Benzile pentru puncte negre nu puteau lipsi!

Am aruncat două oje negre – una de la Farmec și una de la Ladys, pentru că erau orice, numai negre nu. Mascara The One Lash Resistance nu mi-a plăcut, a ajuns repede la gunoi, o unghieră uzată a avut același drum, la fel și un stilou de corectare a manichiurii. Mi-a părut rău de pudra de la Miss Sporty, So Clear, pe care am scăpat-o și am făcut-o praf….Chiar îmi plăcea!

Din categoria Random avem așa – șervețele Frotto, dischete demachiante de la Cien, Carmol, Eqvagel și un sirop cu cătină, pe care îl folosim constant, ca să ținem răceala departe!

Cam acestea au fost produsele consumate de mine în luna octombrie. Aș fi vrut să vă arăt și niște favorite, dar sincer, nici nu mai știu care sunt acelea :)) Zi frumoasă să aveți și să vă odihniți!

26 Replies to “Produse consumate în luna octombrie

  1. Ai avut o luna spornica! Multe produse Balea…avem si noi cateva geluri de dus care ne plac.(acelea sub forma de spuma)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *