Ziua bună, oameni faini! Am intrat și în ultima lună de toamnă, restricțiile sunt pe bune, dar se apropie acea perioadă faină din an, așa că încercăm să ne calmăm și să fim mai buni. Cel puțin, încercăm. Nu zic că reușesc mereu, mai ales că am zile grele la muncă, însă trebuie să ne facem noi viața mai ușoară. În luna octombrie am folosit câteva produse, mi-am schimbat iar culoarea părului, am încercat câteva chestii faine, și tot așa.

Produse pentru corp

La mine nu au fost foarte multe, dar cel mai mult mi-a plăcut masca pentru picioare de la Holika. E genială, se vede diferența după utilizare! Gelul de duș PellAmar nu e la primul contact, îmi place și el. Emulsia intimă de la Hygienium a fost cam apoasă pentru gustul meu, mi-a cam scăpat printre degete. Deodorantul Nivea l-a folosit Mr., nu am auzit să se plângă.

Produse pentru ten și make-up

Tonicul de la Ziaja a fost o alegere bună – ieftin și de efect! Gelul de curățare Cetaphil pentru ten gras e o descoperire a ultimei perioade. Măștile de la Eveline sunt geniale, iar plasturii de la 7th Heaven e prima dată când îi folosesc. Nu fac minuni, totuși, tot trebuie o curățare la salon… Mi-a plăcut mascara de la Alice Academy, dă un aspect natural. Mostra de Black Opium Extreme a fost demențialăăăăăăă!!!

Produse pentru păr

Șamponul și fiolele din noua gamă Yves Rocher sunt ok, însă nu wow. Nu vă gândiți că nu vă mai cade părul deloc. Am avut mostre de șampon și mască de la Alfapraf, nimic de dat pe spate. În schimb, vopseaua Wella Koleston Perfect Vibrant Reds e tare faină. Curge mult la spălat, e roșu, e normal, însă ține bine pe păr decolorat.

Produse random

Aici intră deja lumânările parfumate, nelipsitele șervețele și dischete demachiante de la Cien, dar și suplimente alimentare. Am și șamponul lui Aki, am trecut la ceva de la Wahl, dar și o pensulă de pudră, care a cedat.

Cam acestea sunt produsele consumate de mine în octombrie. Observ că mă mențin la două măști pe lună :)) Nu știu cum să fac să las lenea deoparte și să folosesc mai multe. Dar… E greu. Începe sezonul rece cu adevărat, abia aștept de acum parfumuri dulci, lumânări și mai multe, dar și geluri de duș dulci și parfumate. Voi ce ați mai descoperit recent?

10 Replies to “Produse consumate în luna octombrie

  1. Si eu mi-am schimbat culoarea parului si a iesit un rosu mult mai inchis decat mi-am dorit, dar e ok, se potriveste cu frunzele ruginii de toamna. Folosesc balsamul Yves Rocher si imi place, mai ales mirosul care persista in par.

  2. Ai consumat ceva! Cu măștile, nu știu, dar eu cred că e legat de comoditate. Eu recunosc, îmi face bine răsfățul, dar acasă mereu am alte priorități decât să pun o mască. 🙂
    Pentru mine, gelurile de duș și cremele pentru mâini sunt cele mai consumate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *