Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă arăt ce produse am consumat în luna octombrie, lună destul de sărăcăcioasă din punctul acesta de vedere. Însă mi-am ”îmbunătățit” arsenalul, așa că tot răul spre bine. Am învățat să nu mai cumpăr impulsiv, așa că o să mai pot ține pasul cu noutățile momentului. În ceea ce privește make-up-ul, simt că mă machiez din ce în ce mai rar, îmi pare rău de asta, însă timpul e dușmanul meu. Poate în perioada ce urmează se mai schimbă lucrurile. Tot pe îngrijire zic eu că e rulajul cel mai mare.

Produse pentru ten

Aici mă surprinde că am consumat foarte repede serumul Dr. C. Tuna Lumi Radiance. Mi-a plăcut efectul lui, acum am altele la rând. Tonerul meu preferat este cel de la Avon, Clearskin. Deși are alcool în compoziție, cred că face foarte bine față la problemele cu coșurile. Laptele demachiant Pure Stem a fost fain, nu m-au usturat ochii de la el cum am pățit la apa micelară. Dischetele Hygienium mi s-au părut cam subțiri, le-am folosit câte 2, ca să nu se desfacă.

Produse pentru corp

Aici am geluri de duș, unul Nivea, altul de copii de la Avon. Ambele ok, fără pretenții. Am terminat borcanul de cremă Cerave, însă am găsit ceva fain de la Frudia cu care să îl înlocuiesc. Cât despre spuma intimă de la Hygienium, foarte ok și foarte spornică.

Produse pentru păr

Șamponul Organic Shop, tare fain, miroase super. Șamponul uscat de la Dm îl am de foarte mult timp, dar în ultima perioadă părul meu începe să crească și să o ia razna. Foarte bun, rezistă o zi lejer!

Produse random

Multe chestii de imunitate, deși atunci când răceala te prinde, nu mai ține cont de ce ai luat. Cam așa am fost eu, mai iau siropuri și vitamine, însă am prins o răceală de-a dat cu mine de pământ. Șervețelele de încălțăminte mi s-au părut destul de ok, la fel și bețișoarele de la Carrefour. Șervețelele de la Lidl, you know me, I am a fan!

Cam acestea au fost produsele din luna trecută, presimt că din noiembrie o să avem mai multe lumânări, am început să le aprind prin toate camerele. Voi ce produse consumați mai frecvent în perioada asta?

2 Replies to “Produse consumate în luna octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *