Ziua bună, oameni faini! Am lăsat-o mai moale cu articolele de tip produse consumate în ultima perioadă. Adevărul e că uneori simțeam că-s prea puține. M-am gândit să încercăm treaba asta și pe sezon, poate se strâng mai multe și facem o paralelă de la vară la iarnă și etc. Ce ziceți, ar fi mai ok? Ca să nu ne mai obosim lună de lună. Nu am strâns toate ambalajele, am făcut poze în fiecare lună și le-am păstrat pentru articolul final. Altfel mă dădeau toate cutiile afară din casă :)) Le grupez pe luni, exact așa cum le-am terminat.

Produse consumate în luna martie

Chestia asta imensă de la Balea e de fapt un Calendar de Advent din iarnă cu fiole pentru toată luna decembrie. Fiole cu serumuri cu diverse proprietăți. Nu știu de ce nu am văzut-o atunci, în perioada aia. Mi s-au părut geniale, foarte hidratante, le-am folosit zilnic. Clar diferență vizibilă! Gelul antiacneic de la VivaNatura a expirat și l-am aruncat. Crema pentru ten sensibil de la Apidava, ok, la fel și balsamul de la Eveline. Masca de la Biotissima e musai de încercat!

Gelurile de duș de la Biotissima și Vivian Gray au fost și ele un try reușit. Crema de mâini Apaisac de la Biorga cred că va rămâne preferata mea 4 ever! E genială! Am mai încercat și o cremă de mâini de la Essence, și una oferită cadou la farmacia Dona. Ok, nimic grozav. Mai exista un strop de igienizant de mâini de la Bentley Organic, așa că o dată cu pandemia a revenit în atenția mea. Deodorant Rexona Men? Yes, please!

La partea de vopsele am avut unele experiențe cam nașpa. Cu GroCrazy de la Loncolor nu m-am înțeles, nu a prins bine deloc. Create de la Wella trebuia să fie un roz, mie mi-a ieșit un portocaliu oribil… Noroc cu Colorista care m-a salvat și de data asta. Balsamul de la Advance Techniques m-a ajutat mai mult pe parte de spălat pensule de make-up.

Am descoperit lumânările Kringle la final de iarnă și cred că trebuie să mai îmi fac un stoc! Sunt de-a dreptul minunate și persistente. Dischetele demachiante și șervețelele de la Cien sunt pe poziții. Tot din Lidl am luat și vitamina C. Am încercat și un sirop de soc de la Faunus. Și pentru că a venit starea de urgență, am luat măsuri și în ceea ce îl privește pe Aki. Spălat cu șampon sau săpun când intră în casă. Așa am terminat câteva destul de repede.

Produse consumate în luna aprilie

A fost clar luna măștilor! S-a văzut că am stat acasă, am profitat de ele! Cele de la Cien sunt super faine și accesibile. Am terminat și apa micelară de la Velie, precum și spuma de curățare Clearskin de la Avon.

Mi-am propus să mai termin din parfumuri! Așa că am început cu Si Passione. Deodorantul de la Cien a fost neașteptat de bun, l-am recumpărat! Crema de corp de la Balea a dispărut aproape plină, o am de foarte mult timp. Șervețelele intime de la Carefree au fost de ajutor în perioada ”aceea”. Gelul de duș cu Cola de la Ziaja a fost absolut delicios! Crema de mâini de la Essence – ok. Cremă Varicastan pentru picioare obosite – uimitoare! Și mai am una. Plus încă ceva de la alt brand.

La capitolul păr, am cam abuzat de el. Am profitat și că nu m-am tuns și am făcut prea multe experimente. Am revenit la blond, l-am părăsit iar… Acum asta am în plan… Și s-a mai dus o cremă decolorantă Blondor. Chestiile astea profesionale sunt geniale! Jur! Șamponul Wash&Go e ok în limita a ceea ce face.

Șervețele, dischete, bețișoare de urechi, zici că e același cântec în fiecare lună. Calciul se termină mai greu, dat fiind faptul că are 300 de tablete sau ceva de genul. Lumânările DW Home au fost descoperirea anului trecut și m-am bucurat mult timp de ele. Am mai folosit câteva paste de dinți mini de la Pellamar și VivaNatura, și s-au mai dus și 2 șampoane de la Aki.

Produse consumate în luna mai

Luna asta am lăsat-o mai moale, se pare, deși am avut grijă în continuare de mine, ba m-am și machiat mai mult. Scrubul de la Makeup Revolution nu mi-a plăcut, este mult prea granulat, îl scapi printre degete, e greu de folosit. Gelul de duș Careline a fost minunat. Nu prea mult trandafir, nu prea mult mosc, exact combinația perfectă. Crema de picioare Apidava a fost super! Plus încă un STR8.

Decolorantul de la Palette a dezamăgit rău de tot! Am pus acum o comandă de ceva produse profesionale, sper să ajung iar la blond. Și un blond frumos. Șamponul cu mușețel a fost ok, nu wow. Crema pentru păr a expirat, am aruncat-o. Șamponul nuanțator I Love Revolution e genial de fiecare dată!

Tot șervețele. Pe ce naiba consumăm atâtea??? S-a dus și odorizantul de mașină, am aruncat și un burete de make-up. Apa de gură Elemex a fost tare faină, la fel și masca de la Bielenda. Crema cu gălbenele mai avea puțin în ea, dar expirase. Oricum, am alta la rând!

Cam acestea au fost produsele din primăvara asta pandemică! Nu veți vedea nșpe geluri dezinfectante, prefer să mă spăl pe mâini. Nu mă omor cu ele, cam usucă pielea. Ce părere aveți, facem articol sezonier sau rămânem la fiecare lună în parte?

18 Replies to “Produse consumate în această primăvară

  1. Hai că nu sunt chiar puține! 🙂
    Am regăsit câteva produse care îmi plac și pe care le folosesc și eu, cele de la Apidava sunt printre preferate, dar mi-au atras atenția și fiolele de la Balea.
    Și da, e bună ideea cu anotimpurile.
    Succes!

  2. Am incercat din produsele prezentate Gelul antiacneic de la VivaNatura care mi-a placut tare mult, Vopseaua de par Gliss Color imi place tare, Vopseaua de par Palette este preferata mea si o folosesc de cativa ani buni si gelul de dus de la Careline pe care il ador.

  3. Woawiii! Cate produse ai consumat în 3 luni! Arata tare tentant acel calendar de seruri de la dm! În decembrie o sa ma uit după el! Poate mai apare!🤩🤩🤩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *