Ziua bună, oameni frumoși! Luna februarie a fost cea mai scurtă și lucrul acesta s-a observat, atât în ceea ce privește produsele pe care le-am consumat- destul de puține, dar și favoritele. Foarte cuminte luna asta, nu am descoperit mare lucru, cred că am și sărit câteva zile de machiat, dar recuperez, nu e bai. Am fost cuminte și în ceea ce privește shoppingul, foarte puține lucruri cumpărate, mă țin de treabă și am început să mai golesc din stocuri.

Produse consumate

Iar am făcut treabă luna asta și am reuști să mă decolorez. Din nou. Dar după cum mi-a spus o colegă, negrul era prea serios pentru mine. În sfârșit cineva care mă înțelege! Am folosit tot decolorantul de la Syoss, de care am fost mega-încântată până acum. Am consumat șamponul antimătreață de la Farmec de care inițial am fost tare încântată, dar acum nu mi-a mai priit deloc. Șamponul de la Wash&Go îmi place, în schimb, mai am un flacon de 400 ml pe care o să-l pun la treabă.

Gama BU in action e demențială! Atât mini-gelurile de duș cu vanilie și lămâie, cât și deodorantul, au fost preferatele mele de la început de an. Nu o să ezit să le mai cumpăr. Am terminat și crema de mâini din setul de la Marionnaud, mi-a plăcut tare mult, e una din cele mai bune pe care le-am folosit.

În materie de ten și make-up, puține produse. Pudra am scăpat-o iar și am rămas fără ea, mostra de cremă de la Klarra v-am arătat-o pe Facebook, iar mascara The One era și cazul să se termine. Exfoliantul cu zmeură și mentă din Republica Moldova a fost super fain, a exfoliat blând, dar a avut un miros deosebit, iar benzile pentru puncte negre nu mai au nevoie de prezentări.

Categoria ”și altele” e mai consistentă decât toate la un loc. S-au mai dus o cutie de șervețele și un set de bețișoare de urechi. S-a terminat și o rezervă Glade, am înlocuit-o deja, culmea, cu aceeași aromă. Spray-ul de la Glade e foarte ok, miroase bine și acoperă un spațiu generos. L-am folosit în ”scăpările” lui Aki. În materie de suplimente/siropuri, am consumat siropul de cătină, acre a fost foarte apreciat iarna asta, dar și un sirop pentru tuse, din ridiche neagră. Mr. a fost beneficiarul.

Favoritele lunii

În ceea ce privește favoritele, și ele sunt la fel de puține. O să încep cu masca Wash&Go, pe care am folosit-o după ce m-am decolorat, am pus o cantitate generoasă, și s-a văzut! Deja părul era mai hidratat, nu s-a mai simțit aspru. Și nuanțantorul e printre preferate, era normal, deși mie mi-a ieșit foarte deschis, ceva ce bate spre portocaliu. Dar mai am jumătate de tub, o să insist. Mascara Lash Princess de la Essence a fost cea mai folosită în ultima perioadă, la fel și loțiunea din setul de la Marionnaud. Chiar dacă am terminat crema de mâini, a rămas aceasta. Și crema iluminatoare de la Bionike mi s-a părut foarte interesantă și am introdus-o în rutina zilnică.

Luna asta a fost plină, am fost la meci la București, am fost la munte, am ieșit cu colegii din departament… pot spune că m-am integrat și-mi pare tare bine! La capitolul muzică, nu prea am auzit ceva să-mi rămână imprimat, iar în ceea ce privește cărțile… abia am reușit să termin una sau 2. Dar nu-i bai, mergem înainte!

La voi cum a fost luna februarie? A trecut repede? A fost o lună plină sau a trecut destul de liniștită?

28 Replies to “Produse consumate și favoritele lunii februarie

  1. Pentru mine luna februarie a fost una plina si foarte frumoasa! Am iesit mult in oras, am participat la cateva evenimente foarte frumoase, am sarbatorit iubirea si ne-am bucurat de fiecare raza de soare. Nici eu nu am consumat foarte multe produse dar nu prea consum de obicei. Mi-am propus ca anul asta sa raman roscata pentru ca imi place mult de tot culoarea asta.

    1. e destul de ok, nu arde parul, cel putin nu se compara cu cel de la kallos, care te face praf… ideea e sa hidratezi parul incontinuu dupa ce ai facut pasul asta. si la rosul tau…o sa iasa un portocaliu de toata frumusetea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *