Ziua bună, oameni frumoși! Bun venit, octombrie, luna mea preferată! Astăzi am un articol la obiect despre produsele consumate și favoritele lunii septembrie. Încă a fost cald, deci nu mi-am schimbat prea mult rutina. De acum, că vine frigul, vor fi clar ceva schimbări și voi mai adăuga sau voi schimba câteva produse. Îmi place să fac acest gen de articole pentru că mă gândesc că părerile după ce am terminat produsul sunt mai relevante, iar la partea de favorite, poate descoperiți și voi produse super!

Produse consumate – pentru corp

De la Dermacol am dat gata un gel de duș și un scrub. Ambele sunt super ok pentru sezon cald, dar pentru cel rece aș merge pe un scrub mai hidratant, cum e cel de la Ziaja (pe care trebuie musai să îl recumpăr). La fel, pe parte de geluri de duș o să încerc să mă axez spre cele mai cremoase.

Deodorantul de la Cien este ok, protejează cum trebuie. Nu la temperaturi de peste 30. Dar până acolo, la mine e bine. Balsamul de călcâie de la Apidava a fost tare util, în condițiile în care sandalele și papucii îmi fac călcâiele horror!

Loțiunea de corp tip spray de la Cien a fost în mod clar iubirea verii! Pur și simplu e genială, se aplică ușor, miroase bine! Dar acum, pe timp rece, cred că o să trec înapoi pe creme hidratante mai grase. Iar parfumul One… LOVE IT!!!!!

Produse consumate – pentru păr

Aici am fost destul de cuminte, am abuzat de masca colorantă de la Maria Nila, pe care am primit-o de la Cosmo în urma unui concurs. Mi s-a părut super, a aderat frumos și a lăsat o culoare mov tare faină. Nu ține mult, dat important e că nu mi s-a părut să ardă părul deloc, a rămas mătăsos, și e un produs vegan și cruelty-free.

Șampon detoxifiant de la Gerovital a fost ok, doar că pe păr blond ia un pic din pigmentul negru și închide culoarea. La a doua spălare iese, dar oricum. Am băgat aici și șervețelele Cien, nelipsite din casă.

Produse consumate – pentru ten

La capitolul ten am consumat mai multicele produse, cum ar fi:

 • mască de la Schaebens, era uitată prin dulap, nu mi s-a mai părut wow
 • loțiunea tonică de la Apidava rămâne în topul preferințelor și cred că mai am o sticlă
 • gelul de curățare cu cărbune activ de la Avon mi-a plăcut, a fost ok, însă nu a avut ceva wow, să-l deosebească de alte produse de gen
 • masca tip șervețel de la Balea a fost destul de ciudățică, nu mi s-a părut să fie prea îmbibată în lichid
 • plasturii pentru puncte negre de la Balea sunt geniali, am început să îi folosesc mai des, am o maaaaare problemă cu acești monștri. Înainte erau doar pe nas, acum mă invadează și pe bărbie!
 • șervețelele demachiante de la Cien le-am avut cu mine în concediu. Au fost ok, însă doar pe un machiaj lejer. Pe ceva mai consistent, deja se mișcă greu. Pe waterproof sunt egale cu 0
 • dischetele demachiante Cien rămân the best!
Produse expirate

Am aici 3 rimeluri pe care nu le-am mai folosit de luni bune, care nu m-au dat pe spate. Tocmai de aceea le-am și abandonat. Sincer, nu am nimic de zis de ele. Dacă vreți să le încercați, orientați-vă spre altceva….

Produse favorite

În concediu am avut cu mine tonerul de la Avon și gelul de curățare Eveline și m-am înțeles tare bine cu ele! De asemenea, apa micelară de la Green Lab e foarte ok, cred că luna asta o termin și pe ea. Curăță orice urmă de machiaj, de orice tip!

Și ca să încheiem cu o notă de culoare, am pus ceva machiaj pe ten luna trecută. Așa că pot să vă zic de mascara Unlimited de la Avon că e suuuuper (dar v-am zis și ieri, în articol). Am început să folosesc iar fond de ten, și am unul de la Revolution Pro. Pentru sprâncene, că am învățat și eu cât de cât să le conturez, am kitul de la Rimmel (nu se mai vede nici scrisul pe el :D) Iar ca paletă, luna asta a fost culoare! Tot Makeup Revolution, că e brandul meu preferat când vine vorba de farduri de ochi, vorbim de paleta Passion for Color.

Cam acestea au fost produsele primei luni de toamnă, care a părut mai mult ca o vară târzie. Dar de acum gata cu joaca, a venit toamna cu adevărat! Voi ce produse faine ați mai descoperit?

9 Replies to “Produse consumate și favoritele lunii septembrie

 1. Chiar că luna septembrie a can fost ca vara. O să îmi fie foarte dor de vară, mă simt atât de bine când e cald, soare, frumos și lumină până târziu!
  De la Revolution am un fond de ten, dar încă nu l-am testat.
  În luna septembrie am descoperit câteva produse pentru păr de la Bioearth 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *