Ziua bună tuturor! Dacă mă următiți de mai mult timp, știți că am fost fană Nomasvello încă din momentul în care s-a deschis în Brăila. De atunci am încercat mai multe tratamente – epilare cu IPL, tratament cu LED facial, dar și cosmetice din portofoliul lor – emulsia hidroprotectoare încă este una din cele mai bune încercate de mine ever. Astăzi vă vorbesc despre încă trei produse de la ei, și anume un pachet special conceput pentru tenul mixt, așa cum îl am eu. Mi-a plăcut de la bun început că oamenii din spatele brandului s-au interesat de nevoile mele și nu au trimis produse la întâmplare, cum se mai întâmplă. Big like pentru asta! Așa că azi vorbim despre apa lipozomală, fluidul facial cu DMAE și masca cu acid salicilic, pe care le găsiți în magazinul online Nomasvello.

Apa lipozomală cu efect 3 în 1

Este prima din această rutină de îngrijire și are efect 3 în 1. Adică curăță, tonifică și tratează. Am ajuns să o folosesc și dimineața, și seara, indiferent dacă am machiaj pe față sau nu. Curăță excelent atât fardul de pleoape, fondul de ten sau alte produse de make-up, însă face față cu brio și pentru murdăria și praful de peste zi. Să nu mai zic că am folosit-o și ca tonifiant, de mult ori am sărit peste loțiunea tonică.

Ce mi-a plăcut foarte mult la ea – nu lasă tenul lipicios absolut deloc. Curăță excelent, se vede diferența pe discheta demachiantă. Nu irită pielea sau ochii. Nu am lăcrimat absolut deloc, nu m-a înțepat, nu m-a usturat. Genial, din punctul meu de vedere, sunt foarte puține produse despre care pot spune asta la demachiere. Gramajul de 250 ml în sticlă cu pompiță dozatoare e foarte practic.

Fluidul facial cu DMAE

DMAE  sau di-methyl-amino-ethanol este un nutrient natural produs de creier, dar într-o cantitate redusă. Acesta ajută la hidratare, colagenul și elastina dau fermitate pielii, făcând împreună o echipă imbatabilă împotriva pielii lăsate. Pe lângă acestea, acest fluid mai conține și acid hialuronic, pentru plus de hidratare și fermitate, dar și aloe vera, cu proprietăți regenerante.

Fluidul facial de la Nomasvello vine într-un recipient mat foarte practic de 50 ml. Are pompiță dozatoare, ceea ce duce la economisirea produsului, dar ce îmi place cel mai mult este textura sa. Este foarte ușor, nu încarcă tenul absolut deloc, se absoarbe imediat în piele. Da, rezultatele se văd după o perioadă mai lungă de folosire, însă felul în care arată pielea mea după utilizare mă convinge să continui.

Mască facială cu acid salicilic

Această mască de tip șervețel este încununarea eforturilor și relaxarea supremă! Este îmbibată într-un fluid, trebuie masată bine prin ambalaj, ca acesta să fie distribuit uniform pe mască. Dacă mai rămâne fluid în ambalaj, eu l-am luat și l-am pus pe mască. Aceasta se aplică după ce tenul este curat și se lasă să acționeze 15-20 min. Sau cât vreți voi. Eu uneori stau și mai mult cu ele.

Are în componență acid salicilic, ce ajută la reglarea sebumului și tratarea imperfecțiunilor, aloe vera , colagen, mușețel, vitaminele A și E. După folosire, pielea se simte mai bine. Nu strânge, nu e nevoie de cremă hidratantă suplimentar.

Produsele Nomasvello și-au dovedit încă o dată eficiența! Se pare că într-adevăr, profesioniștii au făcut o treabă minunată când au creat aceste produse cosmetice. Îmi pare bine că pe lângă serviciile de calitate, oferă și produse de calitate. Voi ați încercat serviciile sau produsele lor? Cum vi s-au părut, ce experiențe ați avut?

14 Replies to “Produse cosmetice de top de la Nomasvello

  1. Ce dor imi este de o masca de fata, o sa o cumpar si eu sa o testez, nu am mai cumparat pana acum produsele lor, mersi de recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *