Încet-încet, pot spune că toamna își intră în cele mai sigure drepturi. Seara a început să fie suportabil, dimineața la fel, ba chiar și peste zi am scăpat de căldura aceea sufocantă. Totuși, mai sunt câțiva nostalgici care cheamă vara înapoi și se cred în 40 august. Sorry, guys, e deja 9 septembrie, din fericire! Ador toamna de când mă știu. Dacă înainte îmi plăcea vara pentru că aveam vacanța mare, acum nu o mai agreez nici pentru atât! 😀 Căldură mare, transpirație, simți că te sufoci, mai ales anul acesta, care a fost dat peste cap. Așa că… bine ai venit, toamnă! Totuși, să știți că vara asta a avut și părțile ei bune – am descoperit câteva produse foarte mișto, de la branduri interesante. De la îngrijirea tenului la cea a părului, hai să vă arăt câteva produse de care m-am atașat, care le găsiți la reducere!

Hidratarea înainte de toate!

Până vara asta, nu mă așteptam să îmi placă așa mult apa termală. Parcă zic eu că am mai folosit acum câțiva ani, dar nu m-a dat pe spate. Ori că nu am găsit eu ce trebuia… De data asta, însă, am dat peste Saffee Face & Body. Ea este încadrată pe site-ul Notino ca fiind loțiune pentru față, dar consider că se poate folosi lejer și pe corp. Îți dă o super senzație de răcorire, iar formatul travel-size, de 50 ml, îți permite să o strecori în orice poșetuță. Această apă este îmbogățită cu 4 săruri minerale bio-mimetice, care influențează pozitiv hidratarea profundă a pielii și așa-numitul factor de hidratare naturală a pielii, NMF (Natural Moisturizing Factor).

Acest brand beneficiază săptămâna asta de o reducere de 25% pe site-ul Notino, așa că vă recomand să vă grăbiți și să profitați de ofertă! Toate produsele pe care vi le prezint azi fac parte din categoria Brands Sale (reduceri de 10-25%), deci până sâmbătă mai aveți timp să plasați o comandă!

De ce aleg să mă decolorez cu produse profesionale?

Pentru că părul meu arată muuuult mai bine după aceea! Am început cu produsele Wella, am continuat cu Schwarzkopf Professional. De data asta am ales o pudră deolorantă, Igora Vario Blond, care decolorează până la 7 tonuri și conține pigmenți neutralizatori anti-galben, pentru eliminarea tonurilor calde. Am sesizat asta la fiecare decolorare, nu rămâne firul galben, așa cum se întâmplă la decoloranții din comerț. Emulsia activatoare Schwarzkopf Professional Igora Royal este tot un produs profesional, special conceput pentru vopsea permanentă sau semi-permanentă.

Pudra vine cu instrucțiuni de folosire. Produsele sunt destinate uzului profesional, așa că dacă vă hotărâți să le folosiți, documentați-vă bine înainte, să nu faceți alte minuni. Sunt produse puternice, care își fac treaba foarte bine, dar trebuie respectate proporțiile și amestecurile. În plus, brandul are o reducere de 20%.

Culoare vibrantă, volum indiferent de situație

Și pentru că vorbeam de produsele Wella Professionals, țin să vă spun că am de la ei o spumă pentru volum la rădăcină, mai bună decât orice șampon uscat! Nu e prima dată când folosesc produsele acestui brand, așa că știu cât de faine sunt!

Wella Professionals Eimi Root Shoot are un aplicator special, mai lung și îngust, pentru a pulveriza spuma direct la rădăcini. Se masează bine după spălare, coafura este mai ușor de realizat și rezistă mult mai bine. Fixează fără să încarce, ceea ce mă încântă extrem de mult. Unde mai pui că un tub este foarte spornic, nu se folosește mult la o aplicare! Brandul are o reducere de 15%, așa că vă invit să profitați. Cine nu își dorește volum direct de la rădăcină, fără ca părul să arate îmbâcsit?

Produsele pe care vi le-am prezentat sunt descoperite de mine de câteva luni, dar chiar m-au convins! Când vorbim de păr, vorbim de produse profesionale. Iar când vorbim de profesionalism, vorbim de Notino! Reducerile de săptămâna asta sunt consistente, deja am zărit și câteva cadouri interesante, așa că nu îmi rămâne decât să mai plasez o comandă. Poate de data asta să fie pentru Mr? Hmmm… Voi ce ziceți?

11 Replies to “Câteva produse descoperite vara asta (la reducere!)

  1. Trebuie sa incerc si eu apa termala de la Saffee. Am apa micelara si imi place mult, deci probabil ca ma voi imprieteni rapid si cu cea termala.

  2. Clar trebuie folosite produse profesionale, mai ales la decolorarea părului. Nu știu dacă sunt și pe Notino produsele de la Manic Panic. Ei au un chit super interesant și au fost impresionate persoanele care l-au folosit (în ca că vrei să încerci în viitor). Eu am testat doar vopseaua și nu aș mai schimba-o.

  3. Apa termala Saffee a fost singura suportata de pielea mea si am folosit-o pe toata in vacanta de vara, la plaja, la mare.
    Notino are mereu oferte si promotii, ele ne ajuta sa ne luam produse foarte bune la preturi bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *