Ziua bună, oameni frumoși! Nu am mai comandat nimic de foarte mult timp de la Avon. Față de cum eram acum 6-7 ani, când activam și ca reprezentant, recunosc, utilizez mult mai puține produse de la ei. Avon a fost prima mea iubire. Aveam parfumuri, creme, produse de îngrijire, de make-up, absolut orice. Între timp, am crescut, am variat…și am ajuns la alte branduri care îmi plac. Dar și Avon rămâne în inima mea și are câteva produse pe care le folosesc constant, fără să le schimb. Sunt produse esențiale pentru îngrijirea mea, ieftine și bune.

Vorbim azi despre crema depilatoare facială și despre gelul instant pentru coșuri. Da, ambele și-au schimbat ambalejele de-a lungul vremii, dar formula îmi pare aceeași, nu am observat vreo diferență. Sunt două produse pe care le folosesc constant și care-mi sunt de mare ajutor. Mai multe fete am observat că folosesc crema depilatoare, la fel de multe se chinuie cu plasturi sau ceară pentru mustață, așa că am zis să le fac viața mai ușoară!

Crema depilatoare facială Skin So Soft

Această cremă mi se pare cea mai mișto invenție! De ce să nu recunoaștem, și noi femeile, avem câteva fire de păr pe buza superioară, așa-numita mustață. Nu e pregnantă, e adevărat, decât în cazul în care suntem brunete, când se vede ceva mai mult. Dacă suntem blonde, mai avem o șansă. Dar tot este vizibilă. Și eu am încercat ceară, benzi, și nu m-am ales decât cu păr luat incomplet și în chinuri groaznice. Urăsc ceara cu viața mea, mi se pare o tortură! Tocmai de aceea o evit și pe picioare. Așa că de ce mi-aș pune-o pe față?

Crema depilatoare Skin So Soft de la Avon are 15 ml, iar ambalajul e confecționat din plastic moale și flexibil, care nu te lasă să pierzi vreo picătură. Eu întind crema direct cu capătul ei plat în strat ceva mai gros și o las să acționeze până la 10 minute. Apoi încerc să o îndepărtez dintr-un colț, să văd dacă a acționat suficient. O șterg cu un șervețel et voila! Niciun fel de bătaie de cap. Nu am avut probleme cu roșeață, iritații, arsuri sau alte minuni. Pentru mine e cel mai bun produs de genul. Și nici nu am găsit ceva similar până acum!

Instant gel Clearskin pentru coșuri

Acest gel nu e un miracol, dar pe mine mă ajută când am nevoie. El acționează asupra coșului și îl usucă. Nu îl face să dispară și nici nu te scapă de acneea gravă, dar pentru un coș apărut răzleț, îl dă înapoi și dupa maxim 2 zile nu îl mai am. Funcționează foarte bine pe coșuri înfundate, acelea care nu se infectează la suprafață, ci în interior. Nu îl mai văd pe site, dar îl găsiți în catalog.

Cele două produse au prețuri puțin peste 10 lei (gelul e 10, crema vreo 11), așa că merită din plin! Mie mi s-au potrivit la fix. Chiar dacă pe măsură ce creștem, nevoile sunt din ce în ce mai mari și produsele Avon par să nu ni se mai potrivească – eu le văd ok mai ales pentru adolescente și tinere, sunt unele din ele care chiar sunt excelente! Așa că, indiferent de orice părere, crema depilatoare și gelul de coșuri vor rămâne în dulăpiorul meu din baie 4 ever!

32 Replies to “2 produse esențiale pentru mine de la Avon

  1. Uau, ce tari sunt produsele! Habar n-aveam de ele, pt ca n-am mai folosit de mult Avon, dar pe acestea doua le-as incerca daca spui ca-s asa faine. Crema depilatoare are mirosul specific?

  2. Nu prea folosesc produse Avon, dar chiar mi-ai atras atentia cu crema depilatoare faciala. Pana acum, am folosit doar benzi, dar voi incerca si crema, imi place cum ai scris despre ea. Multumesc pentru informatii!

  3. Și eu folosesc și îmi place crema depilatoare pentru mustață, de la Avon. Este mică, dar concentrată, și trebuie doar puțină aplicată ca să își facă efectul. Este super!

  4. crema aia pentru voi, blondele. La mine, ca eu am oricum probleme cu pilozitatea, crema d-aia imi trebuie :)) Prefer ceara pentru ca smulge si recunosc ca le iau si cu penseta chiat daca stiu ca mai rau imi fac, dar sunt obsedata sa le scot, sa nu se vada, sa nu se uite cineva…

  5. Uite doua produse pe care le vreau si eu in trusa mea fiindca te scapa de o multime de neplaceri. Am redescoperit produsele Avon de Craciun si unele imi plac la fel de mult ca in adolescenta, atunci cand cumparam cu plasa.

  6. Eu pentru epilarea faciala, cel mai bine ma impac cu benzile epilatoare. Am incercat si creme dar m-am intors tot la benzi. In ceea ce priveste cosurile, nu am probleme de genul. Dar sunt cateva produse de la Avon, pe care le am in lista.

  7. Mulți ani am folosit crema depilatoare, dar după ce au schimbat ambalajul n-am mai tolerat-o… nu știu dacă au schimbat ceva sau așa s-a nimerit, să am eu pielea sensibilizată de la vreun tratament, dar am zi să încerc și benzile de la Farmec, iar de atunci nu-mi mai trebuie altceva, îmi par mult mai blânde decât ce știam eu de la Veet.

  8. m-ai facut curioasa, chiar nu am mai luat de mult timp ceva de la avon si constat ca au schimbat amabalajul …deci a trecut cam mult

    1. stiu ce zici, si eu uit de unele produse, si la avon, cel putin, am constatat de multe ori ca au schimbat gamele, ambalajele, la unele chiar si formulele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *