Neața bună tuturor! Laptopul meu s-a hotărât să nu mai funcționeze. Așa că acum două zile, când am vrut să fac și eu ceva util după muncă, m-am pomenit că nu mai găsește rețeaua de wireless. Așa că Mr. a reinstalat Windows-ul de vreo sută de ori, dar cauza e încă necunoscută. Când am căutat pozele pe care le făcusem cu produsele terminate luna trecută, ia-le de unde nu-i. Nu m-a dus capul să le salvez și pe laptopul lui, așa că am rămas fără ele… Deci luna asta nu am ce să vă arăt la produse terminate 🙁 Așa că o să trec direct la produse favorite în octombrie, că în septembrie tot nu prea am avut niciunul în mod special. Nu sunt nici de data asta prea multe, dar am încercat să le grupez oarecum. Surpriză, există machiaj de data asta!

produse-favorite

Luna asta m-am îndrăgostit de produsele cu unt de shea de la Bottega Verde! Și cel mai mult mi-a plăcut untul de corp, e onctuos, miroase superb, hidratează excelent, am doar cuvinte de laudă pentru el! Nici nu i-am găsit vreun minus până acum și nici nu am ce să-i reproșez. Și dacă până acum nu am avut ceva de comentat, sunt sigură că mă va satisface și de acum încolo.

Printre favorite se găsește și serul intensiv anticelulită de la Elmiplant. Am avut și gelul din aceeași gamă, cu extract de acai berry, și am fost mulțumită de el, așa că am trecut la ”next level”. Nu face minuni, dar ține sub control aspectul pielii. Și chiar dacă mai sunt urme de celulită, se vede că pielea e mai elastică și mai hidratată.

favorite-2

Luna asta am ceva produse de make-up pe care le-am folosit. Încerc ca-n fiecare dimineață să îmi rezerv 5-10 minute pentru a mă machia. Adică, până la urmă, de ce nu? Dacă tot am și pot, ar fi cazul să folosesc produsele pe care le dețin! Așa că luna asta m-am ”lipit” de cc cream-ul și concealer-ul de la Cien, care se așează tare fain pe ten, dar și de fardul Captive Grey de la Melkior, care arată suuuper, mascara Pump Up Booster de la Miss Sporty, și de untul de buze Jelly Pong Pong de la Lip Monthly de august.
favorite-3

La muncă am două produse de care nu mă despart, și anume crema de mâini cu ulei de măsline și provitamina B5, dar și BB-ul pentru buze The One de la Oriflame. Din acesta din urmă mai am puțin, sper ca luna asta să-l termin. Nu de alta, dar am altele care stau la rând!

Cam acestea sunt produsele cu care m-am înțeles mai bine luna asta. Multe, puține, mă bucur că încep să mă mobilizez pe partea de make-up. Momentan văd că au început să apară ceva probleme cu tenul, nu știu care să fie cauza. Pentru luna viitoare promit să țin pozele bine. Și sper să-mi rezolv și laptopul, nu-mi place fără el 🙁 Cred că o să prezint primul meu review tehnic cât de curând, vreau să vă spun ce părere am despre mașina mea cu uscător. Vă interesează subiectul?

Voi ce produse favorite ați avut în ultima vreme? Ceva noutăți?

14 Replies to “Produse favorite din luna octombrie

    1. sper sa-l mai gasesti, nu e in permanenta in oferta lor, de asta imi pare rau, cand le prinzi, tre sa fugi repede si sa faci stocuri, ca cine stie cand mai apar.

    1. nu prea am probleme cu pielea uscata, mai mult vara e mai rau pentru mine, dar untul asta e fain el prin felul lui de a fi 😀 si prin miros, sa nu uit!

  1. Eu mi+am luat cateva produse de ingrijire pentru ten de la Herbagen si vreau sa incerc si noile produse cu unt de cocos si ulei de argan. Am si eu cateva produse.
    Sa le folosesti cu placere pe cele primite pentru ca arata foarte bine toate

  2. Cand am vazut produsul modelator de la Elmiplant am zis ca imi trebuie dar dupa ce am citit ce ai zis despre el m-am desumflat. Poate ca la acest pret as putea sa aleg un alt produs de pe urma caruia sa am si ceva rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *