Ziua bună, oameni faini! Mă pregătesc de concediu! Și de schimbare. Orice lucru nou începe cu o pauză, nu? Poate cam de asta aveam nevoie în perioada asta. Cert e că sunt într-un stadiu de oprimism cum nu am mai avut de mult timp și sper să mă țină. Și să atrag lucruri bune, așa cum îmi doresc. Și pentru că toate merg bine (sau cel puțin așa par), hai să închei și săptămâna de lucru cu câteva păreri despre produsele de îngrijire orală de la Apidava. Despre ei nu trebuie să vă mai zic mare lucru, știți că au sediul direct în inima Transilvaniei și peste 25 de ani de experiență în domeniul apicol. De la miere până la produse cosmetice, produsele sunt concepute cu profesionalism și de o calitate superioară! De-a lungul vremii am încercat multe din produsele lor și pot spune că am bucătăria plină de miere!

Vorbim azi despre apa și spray-ul de gură, două produse ce nu trebuie să lipsească din rutina noastră de îngrijire orală. Pentru că toți ne dorim dinți frumoși și sănătoși și o respirație plăcută. Asta e una din marile probleme ale noastre, mai ales când intrăm în contact și cu alte persoane. Dar de ce aceste două produse și nu altele? Haideți să vă zic ce îmi place mie la ele și ce nu îmi place.

Apa de gură cu propolis, aloe vera și extract de ceai verde

Vine într-un ambalaj de 250 ml, în sticlă de plastic de culoare închisă. Nu conține alcool,  parabeni, phenoxiethanil sau parfum.

Ce spun ei:

”-acțiune anti-bacteriană
-acțiune anti-tatru
-previne apariția cariilor
-tratarea eficientă a infecțiilor locale (stomatite, gingivite, afte dentare)
-combate repirația neplăcută
-efect cicatrizant rapid”

Ce spun eu:
 • e cea mai mentolată apă de gură pe care am încercat-o, deși nu conține alcool
 • din acest motiv, i-am cedat-o lui Mr., pentru mine a fost cam multicel
 • el e super încântat de ea
 • respirația proaspătă nu o contest, chiar se simte, după ce am încercat-o și eu, mi-am simțit gura amorțită, efectiv
 • acest produs de îngrijire orală este extrem de util și musai necesar pentru oricine dorește o rutină completă și un ajutor de nădejde pentru îngrijirea danturii și a întregii guri
 • ca și preț, e foarte accesibilă, undeva până în 20 lei, și destul de spornică

spray de gură cu propolis și mentă

În mod cert, produsul meu preferat ever! Cred că nu mă voi despărți de el prea curând și mă bucur enorm că am luat deja 2 recipiente, deci acum am 3. Ca și fumătoare, recunosc, mirosul pe care îl las în urmă nu e cel mai plăcut. Și mai ales dacă vorbesc cu cineva, îmi e un pic aiurea să miros a țigări. Iar cum cu guma de mestecat nu mă împac în mod deosebit, trebuia să găsesc soluții alternative. Acest spray a venit la fix!

Ce spun ei:

”-elimină microparticulele urât mirositoare din cavitatea bucală
-ajută la distrugerea bacteriilor și microorganismelor dăunătoare
-acțiune benefică asupra sistemului respirator
-ameliorează sângerările gingivale
-efect cicatrizant și calmant pentru dureri la nivelul gingiilor.”

Ce spun eu:
 • este cel mai mișto produs folosit de mine pentru îngrijire orală! (da, știu, mă repet, dar nu contează. Vreau să înțelegeți doar cât de mult îmi place)
 • e ușor de folosit, doar dai puf în gură și aia e tot
 • are un gust foarte plăcut, ușor dulceag, ușor mentolat. Nu e înțepător deloc
 • lasă în urmă o respirație super faină, nici urmă de țigări! Adică pe bune, am scos artileria grea, și tot a făcut față!
 • are un preț bun, de vreo 15 lei, și datorită dimensiunilor reduse, îl poți strecura în geantă și folosi oriunde!
Produsele de îngrijire orală de la Apidava sunt excelente și chiar le recomand oricui. Atât prin prisma ingredientelor conținute, a beneficiilor pe care le oferă, și a prețului foarte bun! Pentru mine, produsele Apidava de orice fel sunt o descoperire uimitoare și mă bucur că au o gamă destul de variată pentru nevoile mele. Voi ați folosit produse Apidava? Ce produse folosiți pentru îngrijirea orală?

16 Replies to “Produse de îngrijire orală de la Apidava

 1. Ti se pare ca efectul spray-ului de gura este de durata? Intreb pentru ca mie mi se pare ca dupa 20 de minute s-a dus de tot si ma gandesc ca poate doar la mine se intampla asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *