Ziua bună  oameni frumoși! Am avut o zi de relaxare în duminica asta, m-am odihnit, am citit alături de o cană de cappuccino, m-am plimbat și am făcut puțin shopping, așa că acum sunt gata să vă povestesc despre ultimele produse de la ByBio ce au intrat în posesia mea. De data asta am optat pentru un detergent lichid hipoalergenic pentru rufe albe și pentru un tonic pentru acnee. Nu am probleme serioase, dar am vrut să văd cum mă înțeleg cu ea, mai ales că am cam rămas fără loțiuni tonice. Nu mai am decât un produs de acest gen,așa că acesta a fost mai mult decât binevenit. Comenzile plasate pe site-ul ByBio vin foarte repede, produsele de pe site sunt pe stoc, doar cine știe cum să se întârzie foarte puțin.

Detergent lichid BioPuro pentru rufe albe

Primul produs ales a fost detergentul lichid BioPuro pentru rufe albe cu parfum de orhidee alba și iris. Am avut niște experiențe nu tocmai plăcute cu detergentul sub formă de pulbere, așa că am crezut că e mai safe să trec pe cel lichid. Și atâta timp cât am opțiunea de a alege un detergent organic hipoalergenic, e clar că o voi face! Nu avem probleme cu pielea, nu suntem sensibili, dar mereu imi doresc ce e mai bun pentru familia mea.

Detergentul BioPuro vine în recipient de plastic de 1 litru, bioplastic, de fapt. Cantitatea este suficientă pentru 25 de spălări. Are și un căpăcel gradat pentru a doza mai bine produsul. Se folosește la mașina de spălat automată. Nu conține fosfor, fosfați sau înălbitori optici.

Mirosul nu este foarte pregnant, nu rămâne impregnat in haine ca la alte produse de gen, dar curăță fosrte bine hainele. Eu le-am băgat la 40 de grade, cam acolo jonglez cu rufele albe. Și nu am avut probleme.

Loțiune tonică pentru acnee

Acest tip de produs îmi este nelipsit din baie, îl folosesc în fiecare dimineață și seară după demachiere. Aceasta loțiune de la Argital vine într-un recipient de sticlă de 125ml. Este tare fain, mereu mi-au plăcut sticluțele de genul. Și sistemul de dozare e ok, de tip spray. Eu pulverizez pe o dischetă demachiantă și șterg bine tenul cu ea.

Este un compus din uleiuri naturale, care poate fi aplicat pe pielea cu probleme, atât pe ten, cât și pe corp (decolteu). Personal, o folosesc doar pe ten, dar nu exclud și varianta de piept. Din cauza hainelor groase, am tendința să fac multe coșuri în acea zonă.

Atenție! Conține alcool de origine organică. Eu nu am avut niciun fel de probleme cu această loțiune, dar trebuie să specific componența pentru că sunte persoane care nu agreează alcoolul.

Produsele ByBio m-au convins și de data asta! E minunat să știi că ai alternative foarte bune la produsele pline de chimicale din comerț, la prețuri deloc mari. Merg pe principiul că e mai ok să dai un ban în plus pe ceva ce știi că îți face bine decât să riști! Voi ce credeți, produsele organice sunt un moft?

8 Replies to “Produse noi de la ByBio – organic is better!

  1. Nu sunt deloc un moft produsele organice, indiferent ca vorbim de alimentare sau cosmetice sau chiar de materiale pentru haine. Organic inseamna sanatate si inseamna naturalul pe care il stim noi , de acum 30 de ani.

  2. Cand am citit despre detergentul lichid ca este cu parfum de orhidee alba si iris… mmm… Astea sunt arome pentru care optez eu de obicei cand e vorba de parfumuri si incerc adesea sa le caut si la produsele pentru locuinta, cand se poate / cand exista variante parfumate astfel.
    Nici noi nu avem vreo sensibilitate anume a pielii, insa si eu caut mereu produse cat mai ok pentru piele. Cred ca pe termen lung conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *