Am zis de mult că o să vă tot arăt mai amănunțit produsele de la Via Naturalia, despre spaghettele negre am vorbit deja aici, au fost o pată întunecată în farfuria mea, dar foarte bune. Deși un pic ciudate la prima vedere, n-am avut cum să nu apreciez gustul. Azi e timpul pentru celealte produse și vreau să vă arăt și cum le-am folosit. Am ales aceste produse de la Via Naturalia nu doar pentru aspect, ci și pentru faptul că-s foarte sănătoase. Personal, am ales produse cu mult fier, cu puține calorii, ideale în diete.

img-20161106-wa0004img-20161106-wa0003 img-20161106-wa0002 img_20161106_131307Primii pe listă au fost SHIRATAKI Tăiței Konjac. Aceste paste din konjac sunt ideale pentru persoanele alergice la grâu și cu intoleranță la gluten. Sunt dietetice, au extrem de puține calorii și chiar sunt sățioase. Absorb imediat condimentele, nu influențează gustul mâncării, ci o fac mai consistentă. Eu am făcut cu ei o oală de supă cu pui care mi-a încălzit zilele! Am folosit resturi de la puiul rotisat rămas și am adăugat legume (eu n-am avut decât ceapă și morcovi). Le-am fiert pe toate, tăiate mărunt, am adăugat un ardei roșu și unul verde (iuți) și tăițeii la final. Am potrivit de sare și a ieșit o supă iute, condimentată și foarte sățioasă.

sanatoasesanatoase sanatoase-1Chipsurile de cocos sunt cele mai sănătoase gustări pe care le-am încercat până acum. Am mâncat din ele, așa crude o mulțime și mi-am potolit pfota de dulce după 2-3 înghițituri. Adică e nucă de cocos rasă, e ceva natural, fără arome și zahăr, fără gluten. Pe lângă faptul că am abuzat de ei ca gustare, i-am pus și la dulciuri. Să vă arăt ce minuni au ieșit?

img_20161106_143047 img_20161107_083818 Ieri am făcut o nebunie de biscuiți și o prăjitură Raffaelo, căreia o să vă dau rețeta cât de curând, pentru că e o nebunie pe care nu trebuie s-o ratați! Azi abia dacă mai am câteva bucăți și deja am primit cereri să mai păstrez pentru mâine.

img_20161107_080303Cușcuș-ul integral este ultimul produs pe care vi-l arăt, ste de fapt, cel mai puțin uzitat, deși are calități de necombătut. Este făcut din griș de grâu integral, acesta are gluten, dar pentru mine n-a fost un dezavantaj. Se prepară rapid, un volum de apă la un volum de cușcuș, și se servște cu legume sau carne (mai puțin recomandat). Este foarte sățios și datorită faptului că durează așa puțin să-l prepari, e ideal pentru când ne grăbim.

Am ami avut și un plic de cereale cu legume, ușor de pregătit, vi l-am arătat într-o postare week in photos, dar ambalajul l-am aruncat când m-am mutat, și pozele s-au dus când mi s-a stricat latopul. Piureul de mere și pe cel de pere le-am mâncat natur, ca gustare rapidă.

Voi ce gustări săătoase ați descoperit în ultima vreme? Cum vi se par propunerile mele?

16 Replies to “Produse sănătoase de la Via Naturalia

  1. Super produsele tale.
    Cu mentiunea la cel din urma ca este vorba despre couscous (pronunţat cus-cus) facut din gris de grau dur. Vad eroarea asta in toate magazinele si o aud la toti 😀 Eu nici nu auzisem de asa ceva pana in urma cu 6 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *