Sfârşit de iulie, făcut curat în colţul cu ambalaje! Cam aşa e descris cel mai bine fiecare final de lună, de fapt. De data asta am aruncat şi câteva produse pe care le aveam de mult prea mult timp, nu ştiu dacă mai erau în termen, şi nici măcar nu le mai foloseam! Aşa că de ce să ocupe locul degeaba? Facem spaţiu pentru altele (viitoare) noi. Până atunci, să vă arăt de ce am mai scăpat astăzi.

– alt gel de duş Senses epuizat, de data asta Citrus Burst. Se numără printre preferatele mele datorită mirosului superb de citrice. Mai am un gel de duş Senses în baie, dar alt sortiment
– body lotion cu ulei de măsline, primită la o revistă acum 2-3 luni, parcă. E no name, dar mie mi-a plăcut foarte tare, mai ales mirosul ei. Seamănă cu ceva, dar chiar nu mi-am putut da seama cu ce. Oricum, a fost foarte bună acum, pe vremea asta caldă, a hidratat suficient. Îmi pare rău că nu e comercializată pe scară largă, pentru că aş fi recumpărat-o!
– dizolvantul de unghii fără acetonă de la Avon – nici nu ştiu cum de am reuşit să-l termin, că trag de el de ceva timp! L-aş recumpăra, dar nu imediat, simt nevoia şi de alte produse.
– masca de păr Go Go de la Kallos – nimic uau, dar şi-a făcut treaba bine. Hidratează părul, dar nu vă aşteptaţi să-i facă minuni.
– ojă Pro Nail de la Avon, o nuanţă similară cu o alta din colecţie, aşa că le-am amestecat şi am scăpat de o sticluţă 😀

– cremă de ochi Milk&Honey de la Oriflame – foarte fluidă, nu prea mi s-a părut cine ştie ce… Nu aş recumpăra-o.
– BB Cream de la Avon – îl am de prea mult timp, nici nu-l folosesc, aşa că a luat calea coşului de gunoi.
– încă o tură de dischete demachiante Iseree de la Lidl epuizată. Cele mai bune (şi ieftine) produse de acest gen!
– crema Moisture Match de la Garnier a fost la un moment dat preferata mea, dar între timp am descoperit şi altceva. Ca să nu o arunc direct, am folosit-o drept cremă de mâini.
– balsam reparator de la Yves Rocher – mult prea gras! L-am primit cadou de la tata, eu clar nu aş fi dat bani pe el. A avut aceeaşi soartă, adică a fost transformat în cremă de mâini, dar nici aşa nu m-a încântat şi l-am aruncat cât am putut de repede.

– plânsete şi bocete pentru parfumul Avon Fleur! Printre cele mai bune parfumuri pe care le-am avut în ultima vreme, persistă foarte mult, miroase demenţial… Abia aştept să-l recumpăr! M-am îndrăgostit de el!
– parfum Herve Leger Intrigue, tot de la Avon – vară-mea mi-a spus odată că miroase a busuioc, şi de atunci nu mi-a mai ieşit acest gând din cap. Totuşi, m-am obişnuit cu el, l-am avut pentru a doua oară, şi mai că-mi pare rău că s-a terminat. Cu toate astea, nu cred că-l voi recumpăra, pentru simplul fapt că sunt alte parfumuri care-mi plac mai mult.
– luciu de buze Glazewear – cine a mai răsfoit un catalog Avon în ultima vreme, ştie că nici măcar nu mai are acest ambalaj! Deci… e vechi. Mi-a plăcut, l-am folosit, dar cred că stă acolo de vreo 2-3 ani, aşa că…stop!
– ruj de la Avon – nici nu mai ţin minte cum se numeşte. Cred că l-am folosit de 2-3 ori. Atât! Nici nu ştiu de ce l-oi fi luat! Era din acela cu strat exterior de gel…
– creion de ochi de la Avon, nuanţa True Black – l-am ascuţit cât s-a putut. Până a cedat nervos! Prea scump, prea slab calitativ! Cred că acele creioane de pe piaţă, Ada, sunt cele mai bune. Şi nu costă mai mult de 1 leu.

Cam atât pentru luna asta! Cred că şi în august va urma o curăţenie generală la capitolul cosmetice, să mai arunc din ce e acolo de prea mult timp. Am 5 rujuri şi nu folosesc niciunul. Luate pe principiul „îmi place nuanţa!” şi atât. Se impune o sortare „la sânge!”

2 Replies to “Produse terminate în luna iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *