Iată-ne ajunşi şi la 1 octombrie, ceea ce înseamnă că mai e mai puţin de o lună până la ziua mea (yeyyyy!) şi cam o lună fix până la un eveniment important din viaţa mea. În plus, pregătesc primul meu giveaway de pe blog, pentru că îmi place şi ofer şi vreau să vă fac o mică surpriză de ziua mea. Dar cum până atunci mai e ceva timp, iar eu mă pregătesc temeinic, şi deja v-am zis prea multe, hai să vedem ce produse au mai ajuns luna asta la gunoi. Pregătiţi-vă pentru un munte de ambalaje şi nu numai!

Primele ambalaje care au ajuns la gunoi au fost:
– balsamul Pantene, care mi s-a părut fix degeaba… descurcă părul şi atât. Nu m-a impresionat cu nimic, iar şamponul e pasat jumătăţii mele, care nu are problemele pe care le-am avut eu cu el. A doua oară nici că le mai cumpăr!
– gelul de duş So Elixir Purple a fost o adevărată desfătare a simţurilor! Baia era plină de parfum îmbietor, iar pielea rămânea cu o aromă atât de plăcutăăăăăă!
– gelul de duş Nivea Cream Care mini-size a fost o “redescoperire” a produselor Nivea. Mă bate gândul să cumpăr varianta full-size.
– mostra de la laptele de corp sub duş de la Nivea m-a făcut să mi-l doresc! L-am mai avut, dar nu cred că a primit atenţia cuvenită!
– gelul de duş Recharge de la Avon a fost spornic (500 ml), dar m-am cam plictisit de el şi abia aşteptam să se termine. Mai mult l-a folosit iubitul… Vara e bun. Dacă dă frigul, nu mai are niciun haz!

N-am reuşit să le grupez în niciun fel, dar lista continuă cu:
– crema pentru călcâie FootWorks de la Avon a fost ajutor de nădejde, dar m-am săturat de ea, aşa că acum folosesc ceva de la Balea.
– acetona luată “la nevoie” s-a dus destul de repede, dovadă că am pictat ceva unghiuţe.
– laptele de corp So Elixir Purple a completat perfect gelul de duş! Îl aplicam seara, iar a doua zi, pijamalele mele miroseau demenţial!
– loţiunea tonică Apidermin lejer nu ştiu cum de am reuşit s-o termin, că prea mă chinui de ceva vreme. Nu zic că nu mi-a plăcut, Doamne fereşte! Dar mai aveam şi altceva ce-mi doream să consum.
– spuma de curăţare Solution devenise deja un fel de corvoadă. O dată ce folosesc demachiant şi loţiune tonică, nu mai am nicio înclinare de a folosi şi spuma de curăţare. Am tras de ea ca s-o termin mai mult, mi-era milă s-o arunc jumate.
– loţiunea de corp Christian Lacroix Nuit va rămâne în inima mea. Dacă o s-o mai găsesc, sigur n-o ratez!

– deodorantele Adidas şi Cien for men mi-au fost prieteni de nădejde în luna care a trecut.
– rimelul The One de la Oriflame şi-a dat sfârşitul, dar am rămas cu o impresie foarte bună despre el, aşa că nu e exclusă o viitoare achiziţie!
– mini apa de parfum So Elixir Purple a fost cel mai fain parfum de luna asta. Nu şi cel mai folosit, pentru că din 3-4 utilizări, s-a dus.
– am terminat o sticluţă de ulei de ricin pe care o mai foloseam pentru unghii sau păr
– parfumul câştigat de la El Divino a avut o soartă potrivnică şi a căzut în şifonier, iar căpăcelul s-a rupt şi s-a scurs tot produsul. Mi-a părut rău de el, nici n-am apucat să-l folosesc, ba mai c-am plâns, pentru că mirosul chiar îmi plăcea şi voiam să văd cât persistă şi cât de bun e.

N-am terminat doar cosmeticale în septembrie, ci am scăpat şi de 2 pensule care erau inutilizabile, am consumat 2 mostre de parfum de la Avon, un set de dischete demachiante Iseree de la Lidl şi o cremă de epilare facială de la Avon (pe care trebuie musai s-o recumpăr).

Iubitul meu a sesizat că un raft din sufragerie e destinat ambalajelor goale, aşa că a pus şi el un STR8 consumat luna asta. Din păcate, m-am despărţit, fără a le fi consumat, de loţiunea de bronzare rapidă de la Avon (care mai ava un sfert din ea, dar deja o am de prea mult timp, iar până anul viitor cred că şi expiră), dar şi de un parfum XO, pe care nu-l suport neam, miroase îngrozitor, nici nu mai vreau să aud de ceva de la XO. Am mai avut unul auriu, şi acela era la fel de insuportabil!

Sper că nu v-am plictisit, dar chiar am avut activitate luna asta şi am mai eliberat din locul destinat cosmeticelor. Sper ca în octombrie să reuşesc să termin mai multe produse de machiaj, pentru că am deja multe, şi chiar vreau ceva nou!

10 Replies to “Produse terminate în luna septembrie

 1. ce de produse 🙂 Felicitari pentru utilizarea lor. 🙂 Ma chinui si eu sa mai eliberez loc pentru cosmeticele ce tot apar prin cutiutele mele. 😀 Nu stiu cum fac dar parca mai multe cumpar decat sa termin :))

  puup!

 2. Wow, chiar foarte multe produse, felicitari, eu stau foarte prost la acest capitol, am aruncat ieri vreo doua cutii de pantofi pline de cosmetice, dar din pacate erau expirate si nu consumate 🙁 Am avut un sentiment foarte aiurea!
  Trebuie sa il incluzi si pe prietenul tau in proiect, macar sa vezi raportul dintre voi doi, cine e mai cuminte si mai consecvent, desi cred ca stim deja concluzia 😛
  Pupici!!

  1. e rau sa le arunci expirate, mai inteleg, cu un deget de produs in ele, dar pline…mi s-ar pune pe suflet! 😀
   degeaba il includ pe el, ca n-ar aduna o cutie plina nici intr-un an ;)) totusi, o sa mai apara si ce consuma el, cand e cazul 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *