Sigur știți că ultima vineri din luna noiembrie e dedicată promoțiilor de Black Friday. Și ce dacă majoritatea oamenilor își fac planuri pentru achiziții de electrocascnice? Ele au ieșit în evidență mai mereu, dar anul ăsta am hotărât să mă orientez spre altceva. De ce să nu mă îmbrac așa cum îmi doresc și să nu-mi achiziționez câteva piese de top? Cu ele sigur aș face furori și aș impresiona. Pentru că-mi schimb locul de muncă și pentru că în vânzări primează eleganța, nu voi mai putea să defilez cu aceiași blugi de acum 3 ani.

imbrac-1În primul rând, vreau să-mi fac un stoc de cămăși. Am găsit bluze dama la prețuri mai mult decât ok, și cu o varietate de modele! Vreau atât cămăși, cât și bluze mai elegante, stil office. Și pentru că nu se anunță vremuri prea călduroase, poate că n-ar fi rău să mă orientez și spre pulovere si cardigane. Am văzut câteva modele ”cuminți”, numai bune de prezentat în fața clienților. Astfel voi fi văzută ca un agent profesionist, cu o ținută ireproșabilă, dar în același timp, feminină!

imbrac-2BellezzaFashion.ro este un magazin online ce oferă spre comercializare fuste din piele, haine de firmă, costume de baie, pantaloni din piele naturală, blugi, rochii de club și multe alte categorii pe care acum le puteți găsi la ofertă. Toate aceste produse se găsesc acum la reduceri mari, așa că, descoperă oferta!

Black Friday tocmai despre asta este – despre prețuri mici, oferte bune și posibilitatea de a găsi modelele dorite cu puțini bănuți. Eu nu vreau să-mi schimb toată garderoba, dar sunt destul de temătoare în ceea ce privește hainele pe care va trebui să le îmbrac de acum înainte. Știu că va trebui să-mi creez un stil elegant, să arăt impecabil, să evit blugii sau accesoriile prea masive și să le schimb cu pantaloni office și fuste cuminți. Așa că începe o adevărată lecție de modă. Și va trebui să investesc în haine comode, dar office.

Poate că mulți oameni cumpără haine cu orice ocazie. Dar eu prefer ca de Black Friday să mă îmbrac cu lucruri pe care nu mi le-aș permite de obcei. Adică ceva de calitate superioară, dar fără să dau faliment. Tu ce cumperi în perioada asta? Ai deja un wishlist?

4 Replies to “Profit de Black Friday și mă îmbrac corespunzător!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *