Ziua bună tuturor! Cred că multe dintre voi vă dedicați shoppingului online comparativ cu cel din magazinele fizice. Eu, de exemplu, mai merg în magazine doar când vreau să probez ceva anume. Când e vorba de cosmetice… sunt ani de când nu mai trăiesc fără online. Și asta pentru că în general pe net sunt oferte mult mai bune, oferte pe care nu le găsești în magazinele fizice. Sau, și mai frumos, produsele nu sunt disponibile în orașul tpu, nu ai un magazin, nu au valabilă promoția, că e doar pe online. Așa că da, cred că shoppingul pe net e mai de dorit decât cel fizic. Și o să vă dau exemplu ultima comandă de la Notino, unde am profitat de oferta celor de la Estee Lauder, MAC, Bobbi Brown, Bumble and Bumble, Clinique și mai erau vreo 2-3.

Oferta zicea așa – la cumpărături de peste 340 lei din brandurile respective primeai destul de multe cadouri. Mai exact, din poza ce o vedeți, doar prima linie sunt produsele pe care le-am cumpărat, și au fost fix 341 lei. Iar restul au fost cadouri. Respectiv am luat o cremă de zi de la Estee Lauder, o cremă de la Clinique, un mini-șampon de la Bumble and Bumble, un toner exfoliant Clinique și un spray pentru îngroșarea firului de păr de la Aveda. Chestii pe care le folosesc și pe care le consider de calitate, și-așa că nu îmi făcusem eu mofturi de genul până acum.

Cât de avantajoase sunt cadourile?

Păi, depinde ce promoție prinzi. Eu am primit la comanda de mai sus următoarele chestii:

 • un set Clinique – toner, săpun pentru curățarea tenului, spumă de curățare, emulsie hidratantă și mini mascara High Impact. Doar setul cu toner, emulsie și săpun este 60 lei pe site-ul Notino. Deci plus încă două produse, sărim de această valoare
 • un set Estee Lauder Revitalizing Supreme – cremă pentru ochi la 5 ml (cea de 15 ml e cam 246 lei, deci asta de 5 ar fi undeva la 80 lei), plus crema pentru ten la 15 ml (nu e ”decât” 134 lei pe site)
 • încă o mini-mascara Clinique High Impact (varianta de 7 ml e 91 lei)
 • un demachiat Take The Day Off de la Clinique la 30 ml (cel de 50 ml e 56 lei)
 • o mostră de 5 ml cu cremă Lancome Renergie Multi0Lift Ultra
 • mostre de la MAC, Bobbi Brown, Aveda, Darphin, Estee Lauder, Bumble and Bumble, Abeille Royale
Din punctul meu de vedere, promoția a fost vis! Mai ales că așa am ajuns și eu să văd ce înseamnă cosmetice de lux. Sincer, altfel nu aș fi dat banii pe ele. Dar având cadouri de 200-300 lei, zic că merită! Și nu vorbim doar de această promoție, ci de multe, atât de la Notino, cât și de pe alte site-uri. De exemplu, dacă sunteți fane Makeup Revolution, la Notino au frecvent mistery bag la cumpărături de peste 120 lei. La Pink Panda sunt frecvent mistery bag-uri la cumpărături de o anumită valoare. La haine găsiți super prețuri (vezi Sinsay, House), pe care le văd rar în magazine. Și lista poate continua! Voi sunteți pro shopping online? Ce promoții faine vreți să împărtășiți cu noi?

10 Replies to “De ce să profiți de ofertele și cadourile din online

 1. Așa am început și eu . Îmi doream să folosesc niște produse ale marilor case, dar evident, nu-mi permiteam. Am primit cadou de la o prietenă pe care mi-am făcut-o în străinătate și de atunci am devenit fan. Și produse și cadouri.
  Hugs!

 2. Sunt de acord cu tine Gabi! Promotiile din online sunt mult mai bune decat cele din magazinele fizice si nici nu trebuie sa pierzi timp si energie cautandu-le.

 3. M-am obisnuit ca o mare parte din cosmetice sa mi le cumpar online si sunt mereu cu ochii dupa reduceri si oferte. Notino este unul din site-urile de pe care cumpar frecvent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *