De obicei, cine-și deschide o mică afacere sau pur și simplu vrea să-și țină cheltuielile sub control, vrea și să minimizeze orice cost. De aceea, dacă există vreun soft de contabilitate gratuit, acela e clar alesul! Dar nu toate programele free sunt și eficiente, de aceea e important să cauți ceva care chiar te ajută, nu vreun virus sau alte minuni. Deci unde apelăm dacă avem nevoie de ceva programe simple, dar bune?

CIEL România este o companie care dezvoltă softuri financiar-contabile și face asta de foarte mulți ani. Mai exact, peste 25. Adică atunci când noi ba nu aveam încă un calculator, ba era vorba de ceva alb-negru, destul de lent. Eu am avut așa ceva, dar m-a ajutat foarte mult pe programare, pentru că exersam ceea ce făceam la școală. Și țin minte că bunicul meu, care a fost contabil, avea un program destul de deștept pe calculator, care ținea o evidență strictă. Oare o fi fost de la CIEL? Tot ce e posibil!

Și pentru că cei de la CIEL vor să ne ajute, ei pun la dispoziție un soft gestiune gratuit, dar și un demo de calculator de salarii, care poate fi util chiar și pentru cei care n-au afaceri sau ceva de genul, ci doar vor să vadă cum arată de fapt fluturașul lor. Compania pune la dispoziție softuri pentru desktop, dar și pentru mobil. Plus că au și versiunea de cloud, care e tot mai populară. E important să găsești programe de gestiune profesionale, care să te ajute în afacere. Și calculatorul de salarii, versiunea pro, e interesantă! Dar tocmai ca să te convingi de asta ai demo-ul, să știi pe ce dai banii.

Programele CIEL gestiune pot fi personalizate după bunul plac și sigur îți vor ușura munca. Eu nu mă pricep prea mult pe partea de contabilitate, tocmai de aceea cred că e bine să dai un ban, dar să ai totul la dispoziție. Unde mai pui că ai și asistență tehnică, dacă nu te pricepi.

Nu știu voi cum vă descurcați cu programele de contabilitate, dar eu știu unde apelez dacă am nevoie! Până atunci, mă joc cu versiunea free!

2 Replies to “Ai nevoie de un program de contabilitate gratuit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *