Interes general

Prospețime de vis cu noile produse de la Sano Maxima

Folosesc produse Sano de foarte mult timp, indiferent că e vorba de detergent, balsam sau produse de curățenie pentru casă. Cred că toți am avut în casă la un moment dat Sano Forte, care degresează aragazul și-i scoate fața, un săpun lichid de la Careline sau detergentul Maxima, care pe cât e de accesibil, pe atât e de eficient. Cei de la Sano își extind gama în permanență și, mai nou, au lansat gama de balsamuri ultra concentrate Sano Maxima Perfume Collection. Există 5 variante de parfum – Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase; Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară; Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții; Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe și Maxima Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Eu am primit pentru testare 3 din cele 5 arome, și anume Wild Pearl, Soft Silk și Blue Blossom. Mi-a fost greu să mă decid care din ele îmi place cel mai mult. Toate miros absolut divin și persistă timp îndelungat! Mă bucur atunci când descopăr un balsam de rufe la care nu mai am nevoie de parfum sau de o cantitate foarte mare ca să se simtă. Pur și simplu un căpăcel e mai mult decât suficient. Varianta de 1 litru trebuie să ajungă pentru 50 de spălări, întrucât este foarte concentrat.

Arome fel de fel – alegerile grele

Din cele trei variante, pot spune că cel mai mult mi-a plăcut Soft Silk. Pur și simplu mă duce cu gândul la mirosul mamei. Așa mirosea ea, așa îmi aduc eu aminte, o aromă delicată, subtilă, dar dulceagă. Copilăria îmi e plină de un asemenea miros. Am reușit să spăl și lenjeriile de pat și să le adaug noul balsam Sano, și pot spune că am înmiresmat întreaga sufragerie când le-am pus la uscat. Iar parfumul a rămas mult timp.

Pe lângă cele trei balsamuri, am primit și un detergent pudră Sano Maxima, aroma Mountain Fresh, care mă convinge de fiecare dată să mă întorc la el. Formula nouă conține ”o combinație unică de enzime, oxigen activ și detergenți pentru îndepărtarea puternică a petelor, cu tehnologia Microcapsules Lock, pentru o eliberare lentă a unui parfum de lungă durată.” Ceea ce mă bucură e că există și varianta lichidă, pentru o dispersie mai bună.

Deja aceste arome pe care le-am testat mi-au deschis curiozitatea și voi căuta și celelalte 2 variate rămase netestate. Nu de alta, dar merită din plin și sunt convinsă că nu îmi va părea rău. Aș vrea să îmi spuneți dacă voi ați încercat până acum detergenții și balsamurile Sano Maxima. Sunteți mulțumiți, dau rezultate?

Comments

Valeria Chertes
9 iulie 2019 at 19:44

Sunt curioasa cum sunt aceste produse.9 iulie 2019 at 20:04

O sa le caut si eu, mereu vanez balsamuri faine. Blue Blossom imi face cu ochiul, dar toate par faine! Merci!20 iulie 2019 at 22:52

Nu le am incercat niciodata, dar ma tenteaza.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *