Ziua bună, oameni faini! Nu știu voi cum sunteți, dar eu am mari probleme cu transpirația chiar și în sezonul rece. Deși vara e chiar peste limită, anul acesta am avut o problemă cu deodorantele de tip spray. Îmi tot apărea o iritație, nu știu dacă e de la alcool, de la aluminiu, sau de la alte ingrediente, orice am încercat făcea așa. În schimb, am dat-o pe stick-uri și mi-a mers mult mai bine. Salvarea mea a venit de la Rexona, care la evenimentul nostru ne-a oferit 4 produse, practic pentru toată familia. Două mie, două lui. De obicei, Rexona Men eram cam singurul deodorant pe care mă puteam baza vara, însă având problema cu spray-urile, am ales să încerc noua formulă cremă pentru femei.

Noile formule Rexona au apărut ca urmare a nevoii femeii moderne de a se putea baza pe un deodorant puternic, dar delicat. Indiferent că vorbim de sport sau de viața de zi cu zi, e complicat să faci față tuturor provocărilor. Tocmai de aceea, Rexona s-a reinventat. Noile ambalaje sunt mai atractive, iar pe lângă deodorantul de tip spray, a apărut și cel tip cremă. Care apropo, mi s-a părut genial! L-am folosit începând cu luna august, de când l-am primit, în fiecare zi. Mai are puțin și face două luni, dar încă mai am un pic din el. E foarte ok! Nu m-a iritat absolut deloc. Și eu fără deodorant nu ies din casă, că e o mare problemă!

Rexona Men – mai eficient ca niciodată

Pentru că Mr. e fan deodorant tip spray, cred că o să-l confisc tot eu pe cel cremă. Mie mi se pare genial mirosul, care nu e foarte pregnant, ci curat, precum și formula de tip cremă, care nu pătează, intră rapid în piele și protejează toată ziua.

Am la activ ceva timp de când nu am mai folosit deodorante spray, însă mai cochetez cu acesta de la Rexona, și văd că momentan nu am probleme. Sper să se obișnuiască corpul din nou cu ele, că e tare ciudat.

Aceste noi produse de la Rexona au trecut testele unui corp extrem de ciudat și de predispus transpirației, chiar și la 30 și ceva de grade. Acum, că este mai răcoare, tot nu renunț la ele și nu îmi e niciodată teamă că aș putea emana ceva mirosuri neplăcute. Mă bazez pe ele în orice situație! Voi ce fel de deodorante folosiți – spray, stick, cremă, roll-on?

13 Replies to “Protecție maximă cu noile formule Rexona

  1. Produsele Rexona sunt cunoscute de mult timp pentru calitățile lor. Le-amacordat încredere și le-am avut mai mereu între produsele mele favorite.
    Pe acestea nu le-am încercat, dar le voi căuta neapărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *