Neața bună, oameni frumoși! Acum ceva timp am primit un mic pachet de la Alfa Natural Cosmetics, un brand românesc creat de Alina Zamfir. Vorbim despre cosmetice handmade, românești, ceea ce denotă faptul că și la noi se fac lucruri de calitate! Vorbeam acum ceva timp cu o cititoare despre inițierea unui proiect referitor la branduri românești și la achiziționarea exclusiv a acestora pentru susținerea locală. Poate că nu reușesc mereu să fac asta, însă de fiecare dată încerc să vă aduc în atenție faptul că sunt afaceri locale care fac cât o sută din import!

Cam așa stă treaba și cu Alfa Natural Cosmetics, o să vedeți pe site că portofoliul lor e numeros și aveți produse pentru toate nevoile, de la șampon la gel de duș, de la make-up la produse de spa și seturi cadou. Eu am ales să testez serul cu acid hialuronic și elastină și am primit și un minunat săpun natural cu ulei esențial de cuișoare. Știți doar pasiunea mea pentru acidul hialuronic, descoperit relativ recent! Acum parcă-mi pare rău că nu am dat peste el mai devreme, dar cred că a venit exact la timp. Peste fix 2 luni fac 28 de ani, așa că e perioada în care pielea începe să se supună legii gravitației. Încep să apară riduri, e nevoie de o îngrijire mai intensă, cu produse mult mai concentrate.

Ser cu acid hialuronic și elastină – aliatul unui ten hidratat și fără riduri!

Acidul hialuronic este una din cele mai faine molecule pentru pielea noastră. Are capacitatea de a ține până la de o mie de ori greutatea sa în apă! Problema cu pielea este că se confruntă zi de zi cu toți factorii externi, adică poluare, fum de țigare, soare, etc. Toate acestea își lasă semnele, iar cu cât e mai hidratată pielea, celulele din epidermă sunt mai puternice și luptă împotriva oricăror factori. Acidul hialuronic umple de fapt spațiile din celulele pielii. E un filler, tocmai de aceea este foarte uzitat în orice fel de cremă sau serum.

Serul cu acid hialuronic și elastină de la Alfa Natural Cosmetics conține doar aceste 2 substanțe și contribuie la menținerea elasticității pielii. Vine în recipient de 20 ml, este prevăzut cu pipetă, nu are culoare sau miros. L-am folosit în fiecare seară de aproape 2 săptămâni și semnele încep să apară. Nu vă așteptați la minuni de la prima utilizare, totul are nevoie de timp pentru a-și face efectul. Dar după folosire constantă, încep să se vadă efectele.

Descriere: Acidul hialuronic estompează ridurile, stimulează sinteza de colagen, contribuie la menținerea fermității pielii și îi conferă luminozitate. Elastina contribuie la elasticitatea tenului. ”

Da, într-adevăr, după utilizare, pielea se simte mai fermă! Eu aplic foarte puțin produs seara, este fluid și se întinde foarte bine, fapt pentru care o picătură este suficientă. Pur și simplu îl întind până intră în piele (relativ repede) și nu mai revin cu cremă peste. Pe moment, tenul se simte fresh. Cam asta e senzația. Este plăcut, hidratat, simt că nu mai strânge. A doua zi, mă trezesc cu fața luminoasă. Și se păstrează senzația de hidratare! Când nu mai aplic, simt că pielea strânge.

Săpun natural cu ulei de cuișoare – parfum puternic și efect antibacterian

Săpunul cu ulei esențial de cuișoare conține ulei de măsline, unt de nucă de cocos, unt de shea, ulei din sâmburi de palmier, zahăr brun, ulei esențial de cuișoare, ulei esențial de lavandă, scorțișoară, ulei esențial de bergamotă. Are 120 grame de parfum persistent, eu recunosc că nici nu l-am folosit, l-am lăsat să miroasă frumos în casă. Se simte parfumul de la o distanță apreciabilă!

Descriere: Săpunul este tonic, emolient, purifiant și hidratant. Uleiul de cuișoare are puternic efect antibacterian.”

Cele două produse mi-au plăcut tare mult, iar cei de la Alfa Natural Cosmetics și-au câștigat un loc în inima mea! Serul este excelent, o să-l folosesc constant și o să țină ceva timp, dat fiind faptul că e atât de concentrat. Săpunul va fi pus probabil la treabă cât de curând, până atunci mă bucur de parfumul lui tare, ușor masculin. Vouă ce produse de pe site-ul lor vă fac cu ochiul?

24 Replies to “Psst! Ghici ce am aici de la Alfa Natural Cosmetics!

  1. In general, am incredere in produsele cosmetice romanesti, mai ales cele handmade. Stiu ca sunt produse create de oameni pasionati si nu isi permit sa dezageasca clientii oferindu-le altceva decat ceea ce promit. Nu am incercat pana acum nimic de la acest brand dar voi studia oferta.

  2. Produsele handmade sunt produse care scot în evidență personalitatea. Îmi plac pentru că folosesc ingrediente naturale și procesele sunt de regulă manuale nu cu ajutorul instalațiilor de tot felul. Cele două produse Alfa Natural Cosmetics prezentate de tine sunt foarte bine prezentate și mă tentează.
    Mulțumesc!

  3. Serul acela cu acid hialuronic arata tare bine 😀 . Am fost surprinsa sa vad ca produsele sunt facute la Targoviste si eu pana acum nu stiam de ele. Ma bucur ca le-am descoperit la tine ^_^. De acum inainte cand am de facut cadouri persoanelor care stiu ca folosesc produse handmade voi sti de unde sa le iau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *