Ziua bună, oameni faini! Zilele trecute am descoperit un site foarte fain, care cuprinde mai multe categorii de produse. Pe lângă papetărie, căci asta îți inspiră și numele – Publishing Office – mai există și alte produse pe site, de curățenie sau pentru protocol. Atunci când ești la birou sau ai și copii acasă, e important să ai de unde cumpăra hârtie, creioane de colorat, markere permanente sau orice altceva îți este necesar. Pe lângă asta, dacă bonus, găsești și consumabile IT, mobilier sau produse administrative, crănțănele și detergenți, e clar că ai nimerit cum nu se poate mai bine și salvezi timp și bani!

Eu am pus de-o comandă rapidă, care a ajuns în vreo 2 zile, în stare foarte bună. Am ținut să îmi iau câteva produse indispensabile, pe care le folosesc frecvent în casă. Vorbim de scotch transparent, pe care îl folosesc la colete și am găsit un set de 6 bucăți, ceea ce mă va ține pentru o bună perioadă. La fel, am comandat și trei săpunuri, dat fiind faptul că și pe Aki îl spăl pe labe, și noi ne spălăm mai des pe mâini, deci se consumă mai mult.

Curățenia mai presus de toate!

Ca un ajutor în plus, am ales un set de șase bureți mari de bucătărie, pe care însă îi folosesc și în baie de ceva timp. Par rezistenți, așa că în mod cert mă vor ajuta enorm! Sacii menajeri trebuie schimbați cam de azi pe mâine, altfel se strânge mai mult gunoi și începe să miroasă. Nu, nu ținem gunoiul mai mult de o zi în casă… Nu prea port eu mânuși de protecție când fac curat, dar așa ar trebui! Nu de alta, dar produsele folosite îmi cam irită uneori pielea.

Și că veni vorba de curățenie, CIF-ul e nelipsit din casă! De data asta am luat și surata pentru bucătărie, un degresant care abia așteaptă să fie pus la treabă. Iar pentru toaletă, Duck sigur va face treabă bună!

E foarte ușor să găsești la Publishing Office tot ce ai nevoie. Fie că faci curat, fie că faci ordine. Da, în percepția mea sunt lucruri diferite. Dacă faci curat, e curat. Dacă faci ordine, strângi tot ce e împrăștiat și le pui la locul lor. Cum ar fi diverse hârtii, care merg depozitate foarte bine în bibliorafturi, ca să nu le pierzi. Iar acestea, la rândul lor, cu etichete biblioraft pe ele, ca să știi ce și unde să cauți.

Așa că atunci când vrei mai multe produse, nu ezita să apelezi la Publishing Office. Au pe site și apă, suc, biscuiți sau alune, dar și tacâmuri sau pahare de unică folosință. Și știm cu toții cât de utile sunt acestea! Ce alt motiv mai vrei? Un singur loc, produse multiple! Timp câștigat, bani (pe livrare) câștigați!

19 Replies to “Publishing Office – mai mult decât papetărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *