Ziua bună, oameni frumoși! Nu am apucat să vă povestesc prea multe despre vopseaua primită pentru testare de la Schwarzkopf și BuzzStore, doar v-am arătat câteva poze pe Facebook. Așa că am zis că e cazul să ”elucidez” misterul și să vă spun mai multe. Fără prea multe introduceri inutile și lungi vă prezint Pure Color, cea mai nouă și mai faină vopsea, sub formă de gel!

Coletul de la BuzzStore a fost unul din cele mai vesele pe care le-am primit până acum! Pe lângă 2 cutii de vopsea Pure Color în nuanța aleasă de mine – Red Raspberry, un roșu aprins, au mai fost multe alte bunătăți. De exemplu, accesoriile haioase sunt neratat, la fel și cărțile de joc pentru prietene. Să nu uit de stickerele cool pentru laptop și agendă! Am avut și ghidul de buzz, deci am fost pregătită să pornesc în aventură.

În cutie veți găsi – loțiunea fixatoare, tubul cu cremă colorantă, un balsam pentru protejarea culorii, instrucțiunile și o pereche de mănuși. Trebuie să vă spun din prima că aplicarea e super ușoară! Crema colorantă ajunge în tubul cu loțiunea și se agită bine pentru omogenizare. Amestecul se aplică pe părul nespălat în prealabil. La contactul cu părul se creează o spumă ușoară, da nu-ți dai seama dacă e colorat, te induce un pic în eroare. Eu n-am folosit pensulă, pur și simplu am întins cu mâinile. Bine, am și părul scurt, ce-i drept. Gelul nu curge, se fixează perfect pe păr și-n scurt timp apare și culoarea.

Ce mi-a plăcut enorm e că vopseaua Pure Color miroase super frumos, nu ca toate celelalte. Ăsta era un mare of de-al meu, căruia i-am găsit rezolvarea acum. Mie o cutie de vopsea mi-a fost prea multă, am năclăit părul până n-am mai putu, mergea cred că și jumătate din conținut. La final, după ce aștepți jumătate de oră sau 45 minute, în funcție de nuanță, părul se clătește cu apă. Atât! Nu se spală cu șampon, așa cum eram învățate! Culoarea obținută e una vie, frumoasă, părul se vede că nu e deteriorat, chiar îmi place foarte mult ce a ieșit!

Mai am o cutie pe care s-o pun la bătaie, dar cred că abia peste ceva timp. Ce mi-a plăcut destul de mult e că încă n-a început să se ducă de pe păr. Având și un decolorat recent la activ, mă gândeam că se va lua repede. Dar nu e cazul! Nici la spălat nu curge atât de rău pe cât mă așteptam. Sunt impresionată! Cei de la Schwarzkopf au făcut treabă bună!

Sunt mulțumită! Culoare vie, care nu se duce repede, vopsea care-ți e bună pentru un păr mediu, poate chiar și mai bine păr care arată de milioane… ce mai poți să-ți dorești de la vopsit? Voi ați încercat până acum vopseaua Pure Color? Ce impresie v-a lăsat? Dacă doriți să vă înscrieți la alte campanii, o puteți face aici, și să știți că pe BuzzStore sunt active 2, una cu produse pentru păr și una pentru picioare frumoase și epilate!

40 Replies to “Pure Color – prima vopsea sub formă de gel!

  1. Foarte vie nuanta obtinuta. Uite ca si la capitolul vopsea de par sunt in urma pentru ca nici de produsul asta nu am auzit pana acum. Sa iti fie de bine si sa te tina mult culoarea!

  2. Vopsitul, se pare, devine din ce în ce mai simplu de aplicat. Nu știam de vopsea gel, dar e bine că există și așa ceva, la părul scurt cred că merge foarte repede treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *