Ziua bună tuturor! Acum ceva timp am făcut cunoștință cu produsele Pure Stem, o nouă linie de cosmetice create la noi în România. Mai exact, vorbim despre un brand mai vechi, care s-a reinventat. Personal, la vremea când le-am încercat (cu 3-4 ani în urmă), le-am adorat. Era vorba de celule stem, o inovație în domeniul beauty. Însă începând cu luna octombrie a anului trecut s-au redescoperit, iar gama de produse Pure Stem a fost făcută publică. Ceea ce mă bucură, pentru că brandurile românești ies din acel con de umbră și sunt chiar reușite. Cam tot ce am încercat made in Ro s-a dovedit a fi de succes!

În pachetul PR am primit setul de mostre, care trebuie să vă spun că e foarte util (noi am prins și vacanța de Paște, deci l-am luat cu mine), dar și cremele de față în format full-size. Pe lângă crema de zi și cea de noapte, mai există un lapte demachiant și o apă micelară, fiecare cum preferă. Însă setul de mostre, repet, e genial! Poți să vezi ce produs ți se potrivește și cum se comportă pe tenul tău. Deși nu cred să fie probleme, dat fiind faptul că vorbim de dermatocosmetice.

Produse de curățare și demachiere

Apa micelară este îmbogățită cu alantoină, ce susține procesul de curățare și regenerare al pielii. Curăță machiajul foarte ușor, iar ochii mei nu au avut nimic de obiectat. E un mare plus, întâlnesc și ape micelare care îmi fac ochii să usture, însă aici nu e cazul.

Laptele demachiant conține unt de cacao, unt de shea, alantoină și vitamina E. O textură catifelată, care curăță blând și hidratează, totodată. Contrar multor alte produse, acest lapte demachiant nu trebuie clătit de pe ten.

Creme de zi și noapte

Crema de zi se aplică pe tenul curat și tonifiat. Se poate folosi zilnic, are o textură fină și intră repede în piele. Ca ingrediente active, amintesc aici vitamina E, cu efect antioxidant, uleiul din sâmburi de struguri, antioxidant și hidratant, resveratrolul, care combate radicalii ce degenrează pielea, dar și complexul Buddleja Stems GX ™. Ce este acesta? Un arbust medicinal cu puternice proprietăți de vindecare a rănilor, antiinflamatoare, antibacteriene. Un singur lucru aș avea de reproșat acestei creme, și anume că are doar SPF 15. Aș fi vrut un minim 30….

Crema de noapte are aceleași ingrediente ce luptă împotriva îmbătrânirii tenului. Același complex, aceleași ingrediente curate. Se aplică seara, pe tenul demachiat, curățat și tonifiat. Are o textură similară cu crema de zi, însă par să difere un pic la miros. Însă tenul se simte bine folosind-o, nu am avut probleme, ba din contră!

Menționez că produsele Pure Stem NU conțin materii prime provenite din uleiuri minerale, parafină sau vaselină sintetică, aditivi şi parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici. Adică sunt safe! Pentru mine sunt minunate, sunt încântată de ele! Dacă ar fi să aleg unul singur din cele patru, ar fi crema de noapte. E minunată, lasă tenul luminos, iar efectul ei se simte și se vede dimineața, după ce a lucrat toată noaptea!

Mă bucur că România poate da și ea produse de skincare bune și accesibile! Mă bucur că oamenii sunt întreprinzători și creativi, că ne dau ce avem nevoie. Mă bucur că și la noi se poate. Produsele Pure Stem sunt minunate și merită toată aprecierea mea. Mai ales pentru faptul că nu au iritat tenul sub nicio formă și nu l-au rănit. Ba din contră, l-au vindecat! Voi ați folosit această gamă?

8 Replies to “Pure Stem – dermatocosmetice cu dragoste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *