Ziua bună, oameni frumoși! Miroase a primăvară! Afară chiar e o vreme ok și mă bucur și mai tare pentru că e vineri. Urmează zile de odihnă, zile de plimbare și pline de culoare. De fapt, culoarea o am deja! Am obținut-o cu ajutorul produselor I Heart Revolution din ultima comandă de la Notino, pe care v-am arătat-o și pe Insta. Cu brandul nu prea am avut contact până acum, dar când am văzut șamponul colorant Rainbow Shots, am zis că trebuie să-l am!

Pe site sunt disponibile 6 nuanțe, din care eu am ales două – Silver Angel și Lilac Dreams. Am zis că merită încercate acestea, să văd dacă mă extind. Dar să vă zic mai multe despre produsul în sine. Este un șampon nuanțator, vegan și netestat pe animale. Culoarea se menține pe păr 1-3 spălări și prinde pe un păr decolorat. Pe cel blond mai închis, mai puțin, mai neuniform. Nu decolorează absolut deloc, deci țineți cont de culoarea părului atunci când alegeți Rainbow Shots.

Experiența mea

Cele două șampoane pe care le-am achiziționat sunt ambele albastre-indigo și le-am folosit pe părul proaspăt spălat. După ce am șamponat de două ori, am mai aplicat o tură unul din produsele I Heart Revolution Rainbow Shots, timp de câteva minute (3-5). Inițial cel argintiu, ulterior cel violet. La primul experiment nu am constatat decât o ușoară accestuare a culorii vârfurilor, le-am sesizat un pic mai albe. Dar nu ceva wow. Mă așteptam, sincer, pentru că părul meu nu a mai fost decolorat recent.

A doua experiență, cu șamponul violet, a mers mult mai ok. Deși nici aici nu am obținut un rezultat uniform. A se înțelege, produsele acestea dau rezultate maxime doar pe păr decolorat, aproape alb. Atunci da, te poți aștepta la minuni și la colorare completă. La mine nu a fost cazul, a prins la vârfuri și e șuvițe. Dar mie îmi place tare mult! Dat fiind faptul că anumite porțiuni le aveam mai deschise la culoare, a prins mai intens, iar pe restul părului a prins un roz închis. La rădăcini nu am sesizat vreo schimbare, e normal, e șaten, totuși.

Am obținut, cum îmi place mie să-l numesc, Unicorn Hair. Sau Rainbow hair, ca să fiu în tandem cu denumirea nuanțatoarelor. La prima spălare deja pigmentul începe să se ducă, schimbarea e vizibilă. Dar se poate reîmprospăta culoarea oricând. Sau se poate schimba. Momentan aștept să se ducă un pic nuanța, să pot încerca vopseaua Colorista de la LÓreal Paris!

Voi ce părere aveți de acest gen de nuanțatoare? Personal, mie mi-au plăcut tare mult nuanțatoarele Rainbow Shots de la I Heart Revolution! Chiar merită banii și sper să reușesc să deschid nuanța părului mai mult, ca să pot lua mai multe nuanțe! Voi sunteți adepții părului colorat sau preferați nuanțe clasice și cuminți?

25 Replies to “Rainbow Shots de la I Heart Revolution – yay or nay?

  1. Rezultatul nu arata rau, dar ma asteptam la mai mult. Totusi, la pretul pe care-l au aceste produse I Heart Revolution, e ok, sa zicem. Mie tot nu imi vine sa cred ce par des ai, la cate experimente faci pe el.

    1. :)) da, asta sa stii ca nici mie nu imi vine sa cred. eu ma asteptam sa iasa asa, neavand parul foarte deschis la culoare

  2. Ce tare! Am și eu un șampon pe care îl folosesc din când în când dar nuantatoareale astea ale tale m-au dat pe spate 🙂 Scuze pentru spate .
    Merită încercate, sunt tentante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *