Ziua bună, oameni dragi! Dacă ieri am început cu tenul, azi continuăm cu machiajul ochilor! Pentru că multe fete aleg, de obicei, să-și pună în evidență ochii atunci când se machiază. Consider că e cea mai frumoasă parte a feței noastre și e destul de ușor să o evidențiem. În general, e bine să alegem între buze și ochi, doar la un machiaj de seară putem apela la ceva mai îndrăzneț. De zi cu zi, e suficient un fard mai light, nu foarte strident, sau tuș și mascara pentru volum sau alungire (sau ambele). Și da, acestea sunt vedetele acestei postări. Hai să rămânem în sfera monocromă și să vorbim despre tușul și mascara pentru volum de la LambreDintre toate produsele Lambre de până acum, tușul este poate cel care iese cel mai puțin în evidență din cauza ambalajului. Este negru cu scris auriu, dar nu e cu nimic mai deosebit, vizual vorbind, față de alte produse de acest gen. Totuși, dacă e folosit, atunci vă schimbați părerea. Nu mă omor după tușul de ochi și mi-e destul de greu să îl folosesc, nu mă pricep să trasez linii, dar am găsit și un ajutor de nădejde. Este vorba despre șabloanele din poză, luate de pe un site chinezesc. Îți dau o oarecare mână de ajutor, și îți mai formezi și tu stilul.

Tușul mi s-a părut destul de ok, e un negru intens și poți trasa cu el linii de diferite grosimi. E un tuș tip cariocă, ușor de mânuit, care nu curge și rezistă destul de bine.

Cel mai important produs, fără care nu consider un machiaj complet, este în mod cert rimelul. Poate că nu obișnuiești să aplică fard, să trasez linii, dar un rimel bun trebuie să dea profunzime privirii. Tocmai de aceea, mascara pentru volum de la Lambre mi se pare o alegere relativ ok pentru un make-up de zi. A separat frumos genele la prima aplicare, dar nu e ok să insistați prea mult, întrucât veți obține efectul advers. Efectul nu e unul dramatic, mai mult le-a alungit decât să dea volum, dar pentru un make-up natural, de zi, e ok. Pentru un make-up de seară, pretențios, recomand mai repede gene false.

Destul de ok, nu? Prețul e și el unul bun, așa că nu mă așteptam la vreun efect nemaiîntâlnit. Voi ați folosit produse Lambre pentru machiajul ochilor? Cum vi s-au părut? Aștept părerile și experiențele voastre!

24 Replies to “Cum realizăm corect machiajul ochilor?

  1. Nu am incercat niciun produs Lambre dar chiar as vrea. Tusul imi place cum arata si cred ca m-ar ajuta sa trasez mai bine linii subtiri. Cat despre rimel, sincera sa fiu, imi place mai mult efectul intr-un singur strat.

  2. Am auzit despre ei, mai ales despre rujurile lor pe care trebuie sa le incerc si eu. Tusul m-ar tenta mai mult dintre aceste doua produse, iar pretul este super bun.

  3. Rimel eu aplic mereu un singur strat. La al doilea mi se pare ca deja se lipesc genele intre ele si nu-mi place. Tus am renuntat de mult sa mai incerc sa aplic. Nu iese linia decat in zigzag si inca nu e la moda conturul serpuit.

    1. mie-mi place sa dau 2 straturi, sa arate frumos, bine, asta cere ca si rimelul sa fie calitativ si sa nu lipeasca. cat despre tus… si la mine e la fel!

  4. Tus nu mai pea folosesc de foarte mult timp, dar mascara , da si imi place tare mult cum arata pe genele tale acesta. Nu am incercat pana acum niciun produs de machiaj de la Lambre dar nu e timpu trecut, ma voi uita sa vad ce m-ar mai atrage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *