Pe final de an am văzut la Libris că a apărut a 10a carte a seriei Helen Grace. Doamne, sunt fană declarată, pe blog găsiți recenziile tuturor cărților din serie, așa că nu am putut să nu o comand repede și pe aceasta. M.J. Arlidge rămâne autorul meu favorit, cred că a reușit să devanseze toți nordicii! Adevăr sau provocare reprezintă o nouă aventură a eroinei mele favorite. De fapt, mai multe aventuri și o cale spre a 11a carte, după finalul deschis pe care îl are. Dar nici nu v-am zis mai multe despre carte, și deja am sărit la final! Asta pentru că sunt super entuziasmată că povestea va continua. Pentru mine înseamnă ore de delectare și de plăcere literară.

Helen Grace trece printr-o perioadă foarte complicată. După ce a încheiat relația cu nou-venitul Joseph Hudson, acesta este hotărât să o dea jos de la conducere și să o defăimeze. Totuși, Helen mai are câțiva ași în mânecă, chiar dacă totul în jurul său pare că se prăbușește. În Southampton, crimele au loc pe bandă, iar anchetele stagnează. Nu este ușor să descoperi vinovații, iar totul este un adevărat haos. Helen nu știe de unde să înceapă, iar Hudson ia cu totul alte piste față de ale ei, așa că secția de poliție se trezește împărțită în două, după susținătorii celor doi.

Adevăr sau provocare este o aventură uimitoare a lui Helen Grace, una în care cariera sa e în mare pericol. Găsim aceeași femeie puternică, însă cu unele slăbiciuni. În această a 10a carte se vede cine îi este aproape și cine e gata să trădeze. Helen e prinsă la mijloc, însă reușește să facă față. Niciodată nu m-am îndoit de ea! abia aștept următorul volum!

Cartea Adevăr sau provocare o găsiți la Libris, alături de toate celelalte titluri ale seriei. Dacă nu știți ce să mai citiți, recomand călduros! Veți fi captivați și nici nu veți mai lăsa aceste cărți din mână! Din punctul meu de vedere, seria va fi apreciată și de cei care nu citesc neapărat doar romane polițiste. Însă acțiunea și suspansul fac tot deliciul! Voi ce cărți bune ați mai citit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *