Ziua bună tuturor! M-ați dat un pic disparută, este? Da, și mie îmi pare rău când lipsesc perioade atât de lungi, însă uneori găsesc mai greu motivația de a scrie sau de a posta. Plus că se mai întâmplă și viața, și toate lucrurile pe care le ai de făcut într-o zi, astfel că trebuie să ții pasul cu toate. Să știți totuși că nu am renunțat la citit, doar că o fac fără presiune. Da, mi-am setat un obiectiv și anul acesta, însă dacă reușesc, bine, dacă nu, nu. Totuși, citesc cu plăcere în continuare și chiar e un mod fericit prin care mă destind la finalul zilei. Dar e cazul să mă trezesc un pic și să mă pun la punct cu recenziile pe care le-am lăsat în urmă, dat fiind faptul că am restanțe și pentru asta îmi pare rău.

Ascunsă în zăpadă e una din cărțile de la Crime Scene Press care mi-au plăcut foarte mult. Mă așteptam la ceva bun, ce-i drept. Iar atunci când există și o femeie care scrie așa, e un caz și mai fericit. Ideea e relativ simplă, însă dedesubturile sunt ceva mai complicate. O tânără este găsită moartă într-o telecabină chiar la începutul sezonului de ski în Åre. Cazul stârnește vâlvă în zonă, dat fiind faptul că e o crimă macabră fără vreun motiv aparent.

Ancheta e condusă de un inspector local, însă echipei i se alătură o polițistă venită de la Stockholm cu un bagaj emoțional serios în spate. Poate părea o echipă atipică, însă toți cei prezenți își dau silința de a descoperi ucigașul înainte de a mai face alte victime. Însă e posibil ca ei să caute vinovatul acolo unde nu trebuie… cine îi va duce în direcția cea bună?

La Crime Scene Press s-au publicat multe titluri grozave în ultima perioadă și chiar vă recomand cărțile dacă sunteți amatori de suspans. Nu de alta, dar ați fi plăcut surprinși. Și nici nu vă imaginați câte titluri românești contemporane veți găsi! Mai am amatori de thrillere și cărți polițiste prin zonă? Ce autori români ai acestor genuri cunoașteți?

3 Replies to “Recenzie – Ascunsă în zăpadă

  1. Nu sună rău prezentarea, poate o voi trece pe o listă de lecturi mai opțională. Mi se pusese mie pata prin ianuarie-februarie să-mi fac o listă de lecturi pe anul ăsta și nici acum nu m-am apucat de acele cărți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *