Crăciun fericit și sărbători minunate să aveți! E deja a doua zi de Crăciun, ne apropiem cu pași repezi și de Revelion, și știu că mulți dintre voi au intrat în concediu. Eu… am avut ieri și azi liber, pare a fi suficient. Dar o să vină concediul și la mine într-o lună – două. Pentru că știu că petreceți și sunteți alături de cei dragi, m-am gândit să vă povestesc azi despre volumul 2 al seriei, Cere-mi ce vrei, acum și oricând!. Găsiți pe blog și recenzia primului volum, Cere-mi ce vrei! După cum vă spuneam, Megan Maxwell este o cunoscută scriitoare de romane adult în limba spaniolă (deși e născută în Germania). Seria Cere-mi ce vrei! este cea mai cunoscută din cărțile sale.

Da, dacă aveți copii, nu lăsați cartea asta la îndemâna lor. Eric Zimmerman, om de afaceri german, o întâlnește pe Judith, care lucrează în compania sa. În primul volum am avut tatonările de început și debutul relației lor, completat de jocuri erotice ce te lasă mască. Al doilea volum se axează mai mult pe eforturile lui Eric de a-și recupera iubita. Dat fiind faptul că încrederea e o problemă la amândoi dintre ei… va fi destul de complicat.

Cere-mi ce vrei, acum și oricând!

Totuși, această relație a celor doi este captivantă și foarte imprevizibilă. Eric este supranumit Omul de gheață tocmai datorită seriozității sale, iar Judith este foarte explozivă, așa cum îi stă bine oricărei femei latine. Tocmai aceste trăsături contrare îi fac pe cei doi să se atragă. Jocurile lor rămân incitante, dar se mai domolesc față de primul volum. Cel puțin eu așa am perceput. Plus că am început să sar paginile în acele momente, mă plictiseau, toate erau despre plăcerea intensă oferită, cât de mare e organul și alte chestii gen. Plictisitor pentru mine :)) Dar povestea în sine e chiar ok.

Oare reușește Eric să o recâștige pe Judith? Cum va evolua relația lor? Seria Cere-mi ce vrei! o găsiți pe site-ul Booksaveur, alături de alte apariții interesante. Revin cu finalul acestei trilogii extrem de pasionale! Voi ați citit vreodată genul erotic? Cum vi se pare ideea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *