Tot pe cărți suntem, dacă e a treia zi de Crăciun! Trilogia Cere-mi ce vrei! se încheie cu un volum poate mai liniștit decât celelalte, dar cel mai pe placul meu. Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! este finalul mult așteptat (și foarte reușit, după părerea mea). Megan Maxwell chiar a luat ordinea firească a lucrurilor și le-a aranjat de așa natură. Chiar mi-a plăcut evoluția relației dintre Eric și Judith, două firi atât de diferite, dar cu o atracție nebunească. Găsiți pe blog recenzia primului volum, cât și a celui de-al doilea.

După ce Eric reușește să o convingă pe Judith să vină cu el în Germania, viața ei devine și mai grea. Asta pentru că împreună cu Eric locuiește și nepotul său, care nu pare a fi dornic să îl împartă. Jocurile lor erotice se răresc foarte mult, cei doi se căsătoresc, intră oarecum pe un făgaș normal al lucrurilor. Doar că Eric își dorește foarte mult un copil. Iar Judith…. nu prea e de acord. Viața lui Judith se împarte între a schimba lucrurile în casa lui Eric și a-i fi pe plac nepotului acestuia. Complicat și destul de dificil.

Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!

Nici relația lui Judith cu Eric nu e prea ușoară. Eric este foarte gelos, refuză să-și mai împartă iubita, viața lor sexuală e mai mult drăgăstoasă decât incitantă. Ceea ce e normal, toate se temperează pe parcurs. Mă bucur că Megan Maxwell a creat un făgaș normal pentru personajele sale. Asta nu înseamnă că elementul de suspans dispare, ba din contră. Cei doi se împung în continuare și e de văzut dacă relația lor va rezista timpului.

Cere-mi ce vrei! este o serie reușită. Mie mi-a plăcut mai mult începând cu volumul doi, când lucrurile parcă au devenit mai realiste. În primul mi s-a părut că totul se învârte în jurul sexului. Dar deh, oi fi eu prea idealistă :)) Oricum ar fi, aceste trei cărți le găsiți pe site-ul Booksaveur. Tot acolo găsiți și alte cărți foarte interesante, de care e bine să profitați în zilele libere. Ați citit și voi această serie?

One Reply to “Recenzie – Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *