Nu știu câți dintre voi credeți în horoscop, însă eu îl mai citesc, când și când. Horoscopul este, de fapt, o previziune astrologică pe o anumită perioadă de timp. Planetele se aliniază într-un anume mod pentru a-ți da câteva direcții generale asupra vieții. Există 12 zodii care se înglobează pe parcursul unui an, iar fiecare din noi s-a născut sub semnul uneia, în funcție de lună. Există și un ascendent al persoanei, care reprezintă constelația zodiacală aflată la răsărit în momentul nașterii. Sunt unele lucruri destul de complexe, există și mai multe zodiacuri – european, chinezesc etc, însă cele mai multe persoane sunt influențate în mod direct de zodie. Fiecare zodie are trăsături generale, care-și pun amprenta.

Spre exemplu, eu sunt scorpion, și pot spune că reprezint cu mândrie această zodie. Sunt o persoană dinamică, mereu activă, independentă și destul de încăpățânată. În plus, am un simț înnăscut de a conduce și nu suport să fiu contrazisă. Pe cealaltă parte, cine îmi câștigă și îmi merită încrederea, mă câștigă pe viață. Am puțini prieteni, însă aceia sunt foarte buni. În rest, cunoștințe.

Cartea Horoscop 2022 vine ca direcție generală asupra anului ce urmează. Analizează alinierea planetelor, starea generală a zodiilor, dar și o caracterizare individuală. Tabelele cu zile favorabile și nefavorabile pot ajuta la planificarea unor momente cheia din viața fiecăruia. Fiecare zodie este analizată și ”ajutată” să își planifice viața mai ușor. Știu, poate că nu mulți cred în previziuni de genul, însă cel puțin pentru trăsături generale, zic că e interesant de urmărit.

Fiecare individ are propriile dorințe, propriul drum și propria voință. Doar că uneori ne putem ajuta de previziunile horoscopului pentru a programa lucruri din viitor. În funcție de alinierea planetelor, Mercur retrograd ne poate ajuta (sau nu) în ceea ce ne propunem să facem.

Cartea Horoscop 2022. Ghidul tău astral complet este disponibilă la Editura Meteor Press. Vine în ajutorul vostru orientativ pentru anul care urmează, sugerându-vă momentele bune sau pe cele mai puțin bune. Chiar dacă nu sunteți fani ai horoscopului, cartea este ok pentru curioși. Voi vă ghidați după previziunile astrale sau sunteți mai pragmatici, de fel? Citiți horoscopul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *