Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă spun câteva cuvinte despre una din ultimele cărți pe care le-am citit, și anume Obsesie. Am primit-o împreună cu încă un titlu interesant de la Editura NICULESCU și chiar pot spune că aceste două colecții, Rouge și Noir, sunt extrem de faine și pe placul meu! Am sesizat foarte multe apariții interesante la această editură, drept pentru care s-ar putea să pun câteva cărți sub brad. Iar zilele acestea vedeți că este și Târgul de Carte Gaudeamus la Romexpo, așa că o să îi găsiți și acolo. Dar revenind la Obsesie, vorbim despre un thriller de dragoste, o poveste destul de întortocheată și o minte bolnavă.

Molly este o tipă obișnuită ce are norocul de a fi remarcată de solistul unei trupe aflate în ascensiune. Noroc, ar zice unii. Povestea lor de dragoste este năucitoare, frumoasă, exact cum trebuie să fie. Doar că Obsesie se desfășoară pe două planuri narative, iar în același timp cu povestea lui Molly și Jake se desfășoară și povestea lui Molly și Hunter, căsătoriți și cu un copil. Lucrurile devin ciudate, mai ales că Molly o întâlnește pe Sabrina, o tipă extrem de dezinvoltă, cu care se împrietenește. Nu asta ar fi ciudățenia, ci faptul că Sabrina este soția lui Jake, fosta iubire a lui Molly.

Ah, ce fel ne plimbă cartea asta… Am bănuit de la început care cum stau lucrurile, însă nici eu nu am putut ghici tot! Adevărul e că m-a prins complet și mi-a plăcut foarte mult. Mi-a plăcut atât relația celor doi tineri, Jake fiind în plină ascensiune cu trupa, cunoaște faima și viața lui se schimbă. Iar Molly, veșnic în așteptare, veșnic simțindu-se neglijată. Da, este chiar ruptă din realitate, deși de cele mai multe ori nu avem vreun star rock lângă noi.

Dar problemele sunt reale și m-am frământat până la final încercând să înțeleg cum ajunge Molly cu altcineva. Și cum ajung amândoi să locuiască după atâția ani în același loc. Da, ițele sunt mai încurcate decât par, iar cartea e explozivă! Merită din plin să o citiți! Să știți că pe pagina de Facebook a blogului se desfășoară un concurs unde puteți câștiga cartea Obsesie, împreună cu alte 3 de la editura NICULESCU. Sunt curioasă voi ce ați mai citit recent, ce lecturi captivante ați mai găsit!

5 Replies to “Recenzie – Obsesie (Carola Lovering)

  1. Chiar mi-ar plăcea să citesc această carte, după atâtea thrillere psihologice. 🙂
    Sigur, tot eu le-am ales i nu regret deloc, doar că ar merge la fix una de genul recomandării tale.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *