Prima carte din seria Wayard Pines a ajuns la mine din întâmplare. La ultima comandă pe Libris mi-am dorit foarte mult să citesc Fecioarele, al doilea roman al lui Alex Michaelides. Dar pe lângă ea am adăugat și această carte, Orașul din munți, care mi s-a părut destul de spooky din descriere. Și treaba bună e că mai sunt alte două volume, pentru a prelungi misterul. Wayard Pines își deschide drumurile pentru noi, cei neinițiați. Problema e ce vom face acolo…

Ethan Burke este un agent secret ce se trezește fără a avea habar unde se află și cum a ajuns acolo. Ulterior îi revine și memoria și încearcă să explice tuturor că a venit pentru a investiga moartea a doi colegi de-ai săi. Bineînțeles că lucrurile nu sunt chiar roz, iar acesta se trezește cu tot orașul pe urmele sale, fără vreun aliat.

Oare Ethan a luat-o razna? Sau Wayard Pines e un oraș ciudat?

Atunci când Ethan încearcă să iasă din oraș și observă că nu reușește, își dă seama că ceva este foarte ciudat. Cum a ajuns acolo? Și ce e cu Orașul din munți? De ce nu poate ajunge acasă, la soția și la copilul său? Unde sunt agenții care au dispărut? Ce se întâmplă cu oamenii de aici? Sunt prea multe întrebări și prea puține răspunsuri…

Seria Wayard Pines a lui Blake Crouch pare a fi senzație! De mult nu am mai citit o carte care să mă țină în așa o tensiune. Al doilea volum nu mai e disponibil, sper să apară cât de repede, pentru că vreau să văd ce se va întâmpla mai departe cu Ethan. În schimb, am observat că a mai apărut o carte scrisă de acest autor. Deci big like pentru el, cred că scrie foarte, foarte bine. Și nu e deloc mediatizat, cum ar trebui.

Uneori, și autorii care nu se bucură de mare tam-tam în media chiar scriu foarte mișto. Iar Crouch e unul dintre aceștia. Recomand din suflet, sper să găsesc toată seria și să fie la fel de captivantă ca primul volum. Cred că am găsit un nou autor preferat! Voi ce ați mai citit fain în ultima vreme?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *