Ziua bună tuturor! Astăzi am pregătită pentru voi recenzia ultimei apariții de la editura Meteor Press, și anume Văduva Roșie. Un thriller de spionaj genial, care seamănă oarecum cu Vrabia roșie, pe care am citit-o acum ceva timp. Vorbim de același război între America și Rusia. Aceeași rivalitate și dorință pentru supremația mondială. Spionii celor două țări sunt mai activi ca niciodată, iar serviciile de contraspionaj au misiuni destul de dificile. Cartea Văduva Roșie este plină de acțiune și în mod cert nu te va lăsa să te plictisești!

Ce faci atunci când soțul tău este abandonat de CIA în ghearele inamicilor? Ce faci atunci când afli că el nu e mort, așa cum ai crezut, ci e prizonier într-una din cele mai periculoase închisori din lume. Cum faci să îl salvezi? Oare mai există speranță pentru el?

Theresa este Văduva roșie, soția celui care a fost Richard Warner. Acesta a fost un om important în CIA, dar a riscat și și-a pierdut viața. Așa că Theresa continuă slujba folosul patriei, însă nu reușește să se resemneze. Gândul ei stă doar la fiul său, pe care își dorește să îl protejeze. Viața ei se schimbă atunci când află că Richard trăiește, iar nimeni nu a făcut nimic pentru a-l salva. Așa că decide ea să facă primul pas. Deși e periculos.

Oare poți lupta cu sistemul? Lindsey revine din Liban cu un stigmat asupra sa – vina este aceea de a fi avut o relație cu un ofițer de informații britanic. Aceste lucruri nu sunt bine văzute, așa că se simte judecată la orice pas. Și culmea este că simpatizează cu Theresa, dar este desemnată să afle cine e cârtița din CIA. Prietenia celor două femei e pusă la încercare, dar ce vor afla ele este peste ce și-au imaginat. Nicăieri lucrurile nu sunt ceea ce par.

Văduva Roșie este un thriller de spionaj fantastic! Mi-a plăcut enorm! Inițial am încurcat un pic borcanele, dar o dată acțiunea prinsă, mi-a fost greu să mai las cartea din mână. Din punctul meu de vedere, merită citită. Voi ce cărți mai citiți recent? Vă plac cărțile cu spioni?

One Reply to “Recenzie – Văduva roșie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *